Рецепт дана: Брускети са парадајзом и моцарелом
29.05.2017.
18:48
18:52
Коментари (0)
Коначно лепо време, а самим тим и прави тренутак да се на менију нађу хрскави и укусни залогаји који миришу на море и Медитеран.
Састојци:
- 2 везе босиљка,
- чен белог лука,
- 20 г пињола,
- 30 г пармезана,
- 6 кашика маслиновог уља,
- со и бибер по укусу,
- један француски багет,
- 250 г чери парадајза
- 125 г моцареле
Припрема:
1. Босиљак, бели лук, пињоле, пармезан и уље помешати и уситнити у миксеру.
2. Посолити и побиберити по укусу.
3. Багет исећи на кришке дебљине један центиметар и премазати их пастом.
4. Исећи парадајз и моцарелу на кругове и поређати преко.
5. Ставити на кратко у загрејану рерну, чисто да се отопи сир.