Sačuvane vesti Pretraga Navigacija
Podešavanja sajta
Odaberi pismo
Odaberi grad
  • Novi Sad
  • Bačka Palanka
  • Bačka Topola
  • Bečej
  • Beograd
  • Inđija
  • Kragujevac
  • Leskovac
  • Niš
  • Pančevo
  • Ruma
  • Sombor
  • Stara Pazova
  • Subotica
  • Vršac
  • Zrenjanin

Recept dana: Brusketi sa paradajzom i mocarelom

29.05.2017. 18:48 18:52
Piše:
Foto: www.freeimages.com

Konačno lepo vreme, a samim tim i pravi trenutak da se na meniju nađu hrskavi i ukusni zalogaji koji mirišu na more i Mediteran.

Sastojci:

- 2 veze bosiljka,

- čen belog luka,

- 20 g pinjola,

- 30 g parmezana,

- 6 kašika maslinovog ulja,

- so i biber po ukusu,

- jedan francuski baget,

- 250 g čeri paradajza

- 125 g mocarele

Priprema:

1. Bosiljak, beli luk, pinjole, parmezan i ulje pomešati i usitniti u mikseru.

2. Posoliti i pobiberiti po ukusu.

3. Baget iseći na kriške debljine jedan centimetar i premazati ih pastom.

4. Iseći paradajz i mocarelu na krugove i poređati preko.

5. Staviti na kratko u zagrejanu rernu, čisto da se otopi sir.

Piše:
Pošaljite komentar
Recept dana: Italijanske grisine

Recept dana: Italijanske grisine

16.05.2017. 17:20 17:21
Recept dana: Čokoladni čizkejk

Recept dana: Čokoladni čizkejk

23.05.2017. 10:38 10:44