ГЕНИЈАЛАН ТРИК Жена открила како спречити да се месо залепи за тигањ
Како би спречила да се месо залепи док га пржи, једна жена користи трик који је објавила на интернету. Али многи је критикују.
Једна жена је снимила како спречава да јој се месо залепи за тигањ приликом пржења и објавила то на Инстаграму. Загрејала је тигањ, а затим згужвала папир за печење и ставила га у њега. У папир је сипала уље и ставила да пржи пљескавице. Оне се нису залепиле за тигањ, а и шпорет је остао чист, јер уље није много прскало.
Међутим, многи људи се нису сложили са њеним триком. Неки су јој предложили боље решење: „Знате да морате претходно загрејати тигањ од нерђајућег челика, зар не? Знате да је довољно када ставите кап воде и она се слободно креће по тигању. Кад то видите, спремни сте да пржите било коју храну и неће се залепити“, објаснила је једна жена.
Други људи су поручили да је то што ради није здраво: „Папир за печење је отрован, поготово кад се загреје“, „Супер, сада имате лепу микропластику у свом телу“, „Немојте то да радите осим ако не желите нови облик рака“, гласили су коментари.