Сачуване вести Претрага Navigacija
Подешавања сајта
Одабери писмо
Одабери град
  • Нови Сад
  • Бачка Паланка
  • Бачка Топола
  • Бечеј
  • Београд
  • Инђија
  • Крагујевац
  • Лесковац
  • Ниш
  • Панчево
  • Рума
  • Сомбор
  • Стара Пазова
  • Суботица
  • Вршац
  • Зрењанин

ГЕНИЈАЛАН ТРИК Жена открила како спречити да се месо залепи за тигањ

09.11.2024. 11:34 11:40
Пише:
tiganj
Фото: pixabay.com

Како би спречила да се месо залепи док га пржи, једна жена користи трик који је објавила на интернету. Али многи је критикују.

Једна жена је снимила како спречава да јој се месо залепи за тигањ приликом пржења и објавила то на Инстаграму. Загрејала је тигањ, а затим згужвала папир за печење и ставила га у њега. У папир је сипала уље и ставила да пржи пљескавице. Оне се нису залепиле за тигањ, а и шпорет је остао чист, јер уље није много прскало.

Међутим, многи људи се нису сложили са њеним триком. Неки су јој предложили боље решење: „Знате да морате претходно загрејати тигањ од нерђајућег челика, зар не? Знате да је довољно када ставите кап воде и она се слободно креће по тигању. Кад то видите, спремни сте да пржите било коју храну и неће се залепити“, објаснила је једна жена.

Други људи су поручили да је то што ради није здраво: „Папир за печење је отрован, поготово кад се загреје“, „Супер, сада имате лепу микропластику у свом телу“, „Немојте то да радите осим ако не желите нови облик рака“, гласили су коментари.

Извор:
krstarica.com/Дневник
Пише:
Пошаљите коментар
КРОФНЕ ИЗ РЕРНЕ КОЈЕ МОРАТЕ ПРОБАТИ Без уља и гриже савести УКУС ЋЕ ВАС ОДУШЕВИТИ
крофне

КРОФНЕ ИЗ РЕРНЕ КОЈЕ МОРАТЕ ПРОБАТИ Без уља и гриже савести УКУС ЋЕ ВАС ОДУШЕВИТИ

08.11.2024. 17:27 17:38
НАПРАВИТЕ ПОМФРИТ КОД КУЋЕ КАО ИЗ РЕСТОРАНА Ево у чему је цака да буде исти
Ilustracija

НАПРАВИТЕ ПОМФРИТ КОД КУЋЕ КАО ИЗ РЕСТОРАНА Ево у чему је цака да буде исти

08.11.2024. 17:14 17:23
ТРИК ЗА НАЈУКУСНИЈУ ПРЖЕНУ РИБУ Уместо у брашно, уваљајте је у ово и биће хрскавија и мање масна
риба

ТРИК ЗА НАЈУКУСНИЈУ ПРЖЕНУ РИБУ Уместо у брашно, уваљајте је у ово и биће хрскавија и мање масна

08.11.2024. 16:13 16:36