Sačuvane vesti Pretraga Navigacija
Podešavanja sajta
Odaberi pismo
Odaberi grad
  • Novi Sad
  • Bačka Palanka
  • Bačka Topola
  • Bečej
  • Beograd
  • Inđija
  • Kragujevac
  • Leskovac
  • Niš
  • Pančevo
  • Ruma
  • Sombor
  • Stara Pazova
  • Subotica
  • Vršac
  • Zrenjanin

GENIJALAN TRIK Žena otkrila kako sprečiti da se meso zalepi za tiganj

09.11.2024. 11:34 11:40
Piše:
tiganj
Foto: pixabay.com

Kako bi sprečila da se meso zalepi dok ga prži, jedna žena koristi trik koji je objavila na internetu. Ali mnogi je kritikuju.

Jedna žena je snimila kako sprečava da joj se meso zalepi za tiganj prilikom prženja i objavila to na Instagramu. Zagrejala je tiganj, a zatim zgužvala papir za pečenje i stavila ga u njega. U papir je sipala ulje i stavila da prži pljeskavice. One se nisu zalepile za tiganj, a i šporet je ostao čist, jer ulje nije mnogo prskalo.

Međutim, mnogi ljudi se nisu složili sa njenim trikom. Neki su joj predložili bolje rešenje: „Znate da morate prethodno zagrejati tiganj od nerđajućeg čelika, zar ne? Znate da je dovoljno kada stavite kap vode i ona se slobodno kreće po tiganju. Kad to vidite, spremni ste da pržite bilo koju hranu i neće se zalepiti“, objasnila je jedna žena.

Drugi ljudi su poručili da je to što radi nije zdravo: „Papir za pečenje je otrovan, pogotovo kad se zagreje“, „Super, sada imate lepu mikroplastiku u svom telu“, „Nemojte to da radite osim ako ne želite novi oblik raka“, glasili su komentari.

Izvor:
krstarica.com/Dnevnik
Piše:
Pošaljite komentar
KROFNE IZ RERNE KOJE MORATE PROBATI Bez ulja i griže savesti UKUS ĆE VAS ODUŠEVITI
крофне

KROFNE IZ RERNE KOJE MORATE PROBATI Bez ulja i griže savesti UKUS ĆE VAS ODUŠEVITI

08.11.2024. 17:27 17:38
NAPRAVITE POMFRIT KOD KUĆE KAO IZ RESTORANA Evo u čemu je caka da bude isti
Ilustracija

NAPRAVITE POMFRIT KOD KUĆE KAO IZ RESTORANA Evo u čemu je caka da bude isti

08.11.2024. 17:14 17:23
TRIK ZA NAJUKUSNIJU PRŽENU RIBU Umesto u brašno, uvaljajte je u ovo i biće hrskavija i manje masna
риба

TRIK ZA NAJUKUSNIJU PRŽENU RIBU Umesto u brašno, uvaljajte je u ovo i biće hrskavija i manje masna

08.11.2024. 16:13 16:36