Сачуване вести Претрага Navigacija
Подешавања сајта
Одабери писмо
Одабери град
  • Нови Сад
  • Бачка Паланка
  • Бачка Топола
  • Бечеј
  • Београд
  • Инђија
  • Крагујевац
  • Лесковац
  • Ниш
  • Панчево
  • Рума
  • Сомбор
  • Стара Пазова
  • Суботица
  • Вршац
  • Зрењанин
Јагњеће и овчије месо се  сматра деликатесом због свог специфичног укуса и мириса. У овдашњим кухињама се често спрема као печење за веће прославе и славе, мада је погодно и за свакодневне оброке, када се најчешће кува или динста. 
Пошаљите коментар
Рецепт дана: Месна пита

Рецепт дана: Месна пита

13.11.2018. 18:54 19:10
Рецепт дана: Целер чорба

Рецепт дана: Целер чорба

12.11.2018. 18:15 18:21