Sačuvane vesti Pretraga Navigacija
Podešavanja sajta
Odaberi pismo
Odaberi grad
  • Novi Sad
  • Bačka Palanka
  • Bačka Topola
  • Bečej
  • Beograd
  • Inđija
  • Kragujevac
  • Leskovac
  • Niš
  • Pančevo
  • Ruma
  • Sombor
  • Stara Pazova
  • Subotica
  • Vršac
  • Zrenjanin
Jagnjeće i ovčije meso se  smatra delikatesom zbog svog specifičnog ukusa i mirisa. U ovdašnjim kuhinjama se često sprema kao pečenje za veće proslave i slave, mada je pogodno i za svakodnevne obroke, kada se najčešće kuva ili dinsta. 
Pošaljite komentar
Recept dana: Mesna pita

Recept dana: Mesna pita

13.11.2018. 18:54 19:10
Recept dana: Celer čorba

Recept dana: Celer čorba

12.11.2018. 18:15 18:21