OVO JE TAJNA VITKE LINIJE TAMARE DRAGIČEVIĆ? Ne drži dijetu, ali zato jede pihtije i čvarke i nema ni gram viška!
Iako je mama troje male dece lepa Tamara ima liniju na kojoj joj mogu pozavideti mnoge koleginice.
Glumački posao zna da bude veoma zahtevan, kako psihički tako i fizički, a da bi mogli da izdrže sve što taj poziv nosi glumci moraju da budu u dobroj fizičkoj formi.
Glumici Tamari Dragičević mnogi se dive ne samo zbog neospornog talenta koji je već mnogo puta pokazala, već i zbog toga što izgleda bolje nego ikad uprkos činjenici da je mama troje male dece.
Ona je veoma aktivna po ceo dan, što zbog poslovnih obaveza, što zbog obaveza koje ima oko dece, pa je sve to delom zaslužno za njenu savršenu liniju.
Novinari Tamaru često pitaju šta je zapravo tajna njene savršene linije, pa je jednom prilikom odlučila da stavi tačku na priče o dijeti i konačno kaže kako održava svoje telo.
- Jedem sve, nikad nisam bila na dijeti. Hvala bogu, ne sedim u kancelariji već sam stalno u pokretu i u žurbi i redovno igram predstave u pozorištu. Izbacila sam beli hleb iz ishrane i ne jedem mnogo uveče. To je jedina tajna moje linije - istakla je glumica Tamara Dragičević.
Tamara se potom osvrnula i na to šta inače jede i na svoj režim ishrane.
- Nemam poseban režim ishrane, ali mi na letnjim temperaturama najviše prijaju salate, hladno povrće i voće. Obožavam meksičku i kinesku kuhinju. Mnogo volim suši. Imala sam priliku da posetim Kinu i probam mnogo njihovih specijaliteta. Pošto volim da ekperimentišem i da sve probam, nisam mogla da odolim da u Kini ne okusim i njihovu čuvenu supu sa morskim krastavcima koja mi se mnogo svidela. Kineska kuhinja se zasniva na jakoj i ljutoj hrani, a kuriozitet je da nemaju deserte već služe samo sladak krompir kao slatkiš - rekla je ona, pa je dodala:
- Inače, gurman sam i mnogo volim ljuto i kiselo, a na listi mojih omiljenih jela su čvarci, pihtije, papci u saftu, džigerica... Nisam probirljiva, gotovo sve jedem. Za mene su bakina i mamina kuhinja neprevaziđene, nema lepšeg ručka od domaće supe i rinflajša. Kad mi obaveze dozvole, volim i sama nešto da skuvam i dobro se snalazim za jednu početnicu. Zbog posla kojim se bavim često nemam vremena za to, pa su mi u tom slučaju restorani alternativa - rekla je ona svojevremeno.