ОВО ЈЕ ТАЈНА ВИТКЕ ЛИНИЈЕ ТАМАРЕ ДРАГИЧЕВИЋ? Не држи дијету, али зато једе пихтије и чварке и нема ни грам вишка!
Иако је мама троје мале деце лепа Тамара има линију на којој јој могу позавидети многе колегинице.
Глумачки посао зна да буде веома захтеван, како психички тако и физички, а да би могли да издрже све што тај позив носи глумци морају да буду у доброј физичкој форми.
Глумици Тамари Драгичевић многи се диве не само због неоспорног талента који је већ много пута показала, већ и због тога што изгледа боље него икад упркос чињеници да је мама троје мале деце.
Она је веома активна по цео дан, што због пословних обавеза, што због обавеза које има око деце, па је све то делом заслужно за њену савршену линију.
Новинари Тамару често питају шта је заправо тајна њене савршене линије, па је једном приликом одлучила да стави тачку на приче о дијети и коначно каже како одржава своје тело.
- Једем све, никад нисам била на дијети. Хвала богу, не седим у канцеларији већ сам стално у покрету и у журби и редовно играм представе у позоришту. Избацила сам бели хлеб из исхране и не једем много увече. То је једина тајна моје линије - истакла је глумица Тамара Драгичевић.
Тамара се потом осврнула и на то шта иначе једе и на свој режим исхране.
- Немам посебан режим исхране, али ми на летњим температурама највише пријају салате, хладно поврће и воће. Обожавам мексичку и кинеску кухињу. Много волим суши. Имала сам прилику да посетим Кину и пробам много њихових специјалитета. Пошто волим да екпериментишем и да све пробам, нисам могла да одолим да у Кини не окусим и њихову чувену супу са морским краставцима која ми се много свидела. Кинеска кухиња се заснива на јакој и љутој храни, а куриозитет је да немају десерте већ служе само сладак кромпир као слаткиш - рекла је она, па је додала:
- Иначе, гурман сам и много волим љуто и кисело, а на листи мојих омиљених јела су чварци, пихтије, папци у сафту, џигерица... Нисам пробирљива, готово све једем. За мене су бакина и мамина кухиња непревазиђене, нема лепшег ручка од домаће супе и ринфлајша. Кад ми обавезе дозволе, волим и сама нешто да скувам и добро се сналазим за једну почетницу. Због посла којим се бавим често немам времена за то, па су ми у том случају ресторани алтернатива - рекла је она својевремено.