Sačuvane vesti Pretraga Navigacija
Podešavanja sajta
Odaberi pismo
Odaberi grad
  • Novi Sad
  • Bačka Palanka
  • Bačka Topola
  • Bečej
  • Beograd
  • Inđija
  • Kragujevac
  • Leskovac
  • Niš
  • Pančevo
  • Ruma
  • Sombor
  • Stara Pazova
  • Subotica
  • Vršac
  • Zrenjanin

Recept dana: Domaći ćevapi

06.03.2019. 18:25 18:27
Piše:
Foto: Youtube Printscreen

Istinski gurmani znaju da su ćevapi najukusniji u somunu ili lepinji. Ništa manje važna ni je činjenica, da meso koje se koristi nikako ne sme da bude nemasno. Kada je junetina u pitanju, idealno je koristiti kvalitetne masnije delove, poput mesa sa rebara i vrata...

Sastojci:

- 600 g mlevene junetine,

- glavica crnog luka,

- 1/2 glavice belog luka,

- 1/2 kašičice korijandera,

-  kašičica aleve paprike,

- 1/2 kašičice soli,

- 1/2 kašičice bibera

Priprema:

1. Sve sastojke pomešati i dobro rukama sjediniti.

2. Potom posudu prekriti folijom i ostaviti u frižideru da odstoji dva sata.

3. Nakon toga, kašičicom vaditi smesu i rukom oblikovati ćevape.

4. Spremni su za prženje.

Piše:
Pošaljite komentar
Recept dana: Faširi od tikvica

Recept dana: Faširi od tikvica

01.03.2019. 13:32 13:37
Recept dana: Francuski kropmpir

Recept dana: Francuski kropmpir

20.02.2019. 17:37 17:42