PECIVO MEKO KAO DUŠA Domaćice otkrile TRIK uz pomoć kojeg će vaše kiflice biti LEPŠE i od kupovnih! Žumance, belance ili celo jaje za premaz, dileme više NEMA
Pomoću ovih sjajnih trikova i saveta napravićete najlepše pecivo koje će biti sveže danima.
Proizvodi od testa se jedu u celom svetu, a zna se da prosečan Srbin ne može da zamisli obrok bez hleba. Pekare su takođe popularne, a danas postoji veliki izbor slanih i slatkih peciva. Ipak, uvek je bolje kada sami napravite pecivo ili hleb, a najbitnija stvar je mešenje testa. Za pripremu testa postoji milion recepata koji dosta olakšavaju domaćicama, a tu su i trikovi i saveti koji pomažu da ono uvek ispadne savršeno.
Pored testa još jedna stvar je bitna ako želite da napravite ukusno i mekano pecivo ili hleb, a to je premaz. Često on može da izvuče situaciju, pa ako niste umesili testo kako treba, dobar premaz je tu da popravi stvar. U receptu uvek stoji koji sastojci su potrebni za premazivanje testa, a svoje tajne je podelila korisnica kulinarskog sajta Coolinarika, koja se predstavlja pod nadimkom Hare. Hare, koja živi u Americi i često za ovaj portal piše recepte i deli svoje kulinarske tajne, otkrila je par svojih, ali i trikove svojih prijateljica za premazivanje peciva i hleba, a koji čine da oni budu mekši, sveži danima, ali i savršeni na oko!
Obično domaćice imaju nedoumicu da li se koristi umućeno jaje, ili se u njega sipa ulje/mleko, a možda može da se zameni i nekom namirnicom kao što je puter...
Dnevnik/Super žena