Сачуване вести Претрага Navigacija
Подешавања сајта
Одабери писмо
Одабери град
  • Нови Сад
  • Бачка Паланка
  • Бачка Топола
  • Бечеј
  • Београд
  • Инђија
  • Крагујевац
  • Лесковац
  • Ниш
  • Панчево
  • Рума
  • Сомбор
  • Стара Пазова
  • Суботица
  • Вршац
  • Зрењанин

Рецепт дана: Пилетина на италијански

03.09.2017. 12:33 12:40
Пише:
Фото: pixabay.com

Сив дан тражи мало сунца. Зато сместа, бар када је о храни реч, путујемо у Италију.

Састојци (за 4 особе):

- 4 комада пилећих груди,

- 10 сушених парадајза,

- 1 моцарела

- босиљак,

- со и бибер по укусу,

- маслиново уље

Припрема:

1. Пилеће филее опрати, осушити и направити им џепиће.

2. Посолити и побиберити месо.

3. Сушени парадајз исећи на комадиће, баш као и моцарелу.

4. Пилетину пунити парадајзом и моцарелом, па зачинити с мало свежег или сувог босиљка.

4. Чачкалицама причврстити пилетину.

5. У подмазани плех ставити пилеће месо и попрскати га с мало маслиновог уља.

6. Пећи на 200 степени око 25 минута.

7. Као прилог, можете да послужите уз порцију свеже и укусне парадајз салате са босиљком. 

Пише:
Пошаљите коментар
Рецепт дана: Јабуке у шлафроку у новом руху

Рецепт дана: Јабуке у шлафроку у новом руху

30.08.2017. 10:05 10:09
Рецепт дана: Пита са шљивама

Рецепт дана: Пита са шљивама

25.08.2017. 15:05 15:08