Сачуване вести Претрага Navigacija
Подешавања сајта
Одабери писмо
Одабери град
  • Нови Сад
  • Бачка Паланка
  • Бачка Топола
  • Бечеј
  • Београд
  • Инђија
  • Крагујевац
  • Лесковац
  • Ниш
  • Панчево
  • Рума
  • Сомбор
  • Стара Пазова
  • Суботица
  • Вршац
  • Зрењанин
Кување тестенине чини се као најлакши кулинарски задатак, али лако се може догодити да она на крају буде сувише мекана, или пак много тврда, да није довољно кувана, а можда ће се и слепити током кувања…
Пошаљите коментар
БРЗИНСКИ РУЧАК: Преукусна ЛЕТЊА ТЕСТЕНИНА савршена је када сте кратки са временом

БРЗИНСКИ РУЧАК: Преукусна ЛЕТЊА ТЕСТЕНИНА савршена је када сте кратки са временом

11.06.2024. 12:05 12:13
И ТЕСТЕНИНА МОЖЕ ДА СЕ ПОДГРЕВА Ако то урадите ПРАВИЛНО, биће УКУСНИЈА него претходног дана

И ТЕСТЕНИНА МОЖЕ ДА СЕ ПОДГРЕВА Ако то урадите ПРАВИЛНО, биће УКУСНИЈА него претходног дана

31.05.2024. 20:07 20:11