НАЈЛЕПША ПОСНА ПЕСАК ТОРТА ЗА УСКРШЊИ ПОСТ: 3 неодољива фила - посластица готова очас посла, а укус очарава
Посна песак торта је најлепша посластица са три фила, готова је очас посла, а укус очарава
Барем једном у току дана помислимо на посластице од којих нам увек креће вода на уста.
Посна песак торта је једна од најлепших и ниједна друга не може да се упореди са њом.
Јешћете је са слашћу, а сигурно смо да ћете је спремати и када прође Ускршњи пост.
Састојци:
посна чоколада - 2 штангле
вода - 1,5 литар
млевени ораси - 300 грама
пудинг од ваниле - 6 кесица
шећер - пола килограма
кокосово брашно - 300 грама
посни маргарин - 2
млевени посни кекс - 300 грама
ванилин шећер - 3 кесице
Припрема:
Пудинг и шећер измутите са пола литре воде, а затим сипајте остатак воде и кувајте све док се не згусне.
У врућу смесу ставите маргарин и мешајте док се не сједини и отопи фил.
Затим смесу поделите на три дела.
У први део умутите ванилин шећер и посни млевени кекс.
У други део фила умутите ванилин шећер и кокосово брашно.
Док у трећи треба да умутите ванилин шећер и млевене орахе.
Следи ређање слојева, баш онако како сте их и направили.
За глазуру истопите посну чоколаду са мало уља и премажите преко торте.
Пријатно и уживајте у посној песак торти.
Еспресо/ Posnajеla.rs/ Дневник