МАЂАРСКИ БЕЋАРАЦ ИЗ РЕРНЕ Кремаст и сочан, а готов очас посла! Ово је НАЈБОЉИ РЕЦЕПТ за укусни летњи ручак (ВИДЕО)
12.08.2024.
23:16
23:23
Коментари (0)
Доносимо вам најбољи рецепт за бећарац из рерне на мађарски начин.
Састојци:
3 батака са забатаком - 600 до 700 г
Зачини: со, суви зачин, бибер, црвена зачинска паприка - љута и слатка
2 главице црног лука
10 до 12 паприка
1 кг парадајза
1 средња тиквица - 400 г
1 мањи кромпир
Уље и зачини
Припрема:
Помешати све зачине и уваљати батаке у њих. Исецкати лук и паприке и пропржити, па додати сецкаи парадајз и тиквице. Пржити, па додати зачине у којима смо зачинили батаке. Сипати смесу у ватродсталну посуду, поуљити батаке и поређати у ватросталну посуду, преко смесе. Поређати исечен кромпир одозго. Пећи на 200 степени, око 40 минута.
Дневник/Стил