Sačuvane vesti Pretraga Navigacija
Podešavanja sajta
Odaberi pismo
Odaberi grad
  • Novi Sad
  • Bačka Palanka
  • Bačka Topola
  • Bečej
  • Beograd
  • Inđija
  • Kragujevac
  • Leskovac
  • Niš
  • Pančevo
  • Ruma
  • Sombor
  • Stara Pazova
  • Subotica
  • Vršac
  • Zrenjanin

Superliga Srbije: Čukarički - Vojvodina 1:6

17.05.2018. 18:30 20:50
Piše:
Izvor: FK Vojvodina

Na Banovom brdu u poslednjem kolu Superlige igraju Čukarički i Vojvodina.

Bez obzira na ishod ove utakmice, Vojvodina će prvenstvo završiti na osmom mestu, što je najlošiji plasman još od 2006. godine kada je bila devetoplasirana.

82. minut: Izvršena je i treća izmena u timu Vojvodine: izašao je Eze Vinsent, a ušao Nikola Gajić.

78. minut: Izvršena je i druga izmena u timu Vojvodine: izašao je Lazar Zličić, a ušao Marko Mandić.

77. minut: Vojvodina vodi 1:6. Nesporazum između Puškarića i Belića iskoristio je Arsić, koji je došao do lopte pred golom Čukaričkog i poslao je iza leđa golmana domaćih.

75. minut: Zbog prekršaja nad Bojićem na oko 30 metara od svog gola, žuti karton u ekipi Vojvodine dobio je Ranko Veselinović.

63. minut: Izvršena je prva izmena i u timu Vojvodine: izašao je Aleksandar Mesarović, a ušao Mihajlo Nešković.

61. minut: Bojić je šutirao sa oko 20 metra, ali je loše zahvatio loptu, koja je otišla visoko preko gola.

57. minut: Čukarički je imao dobru šansu za gol. Bojić je ušao u šesnaesterac i petom odigrao pas do Fofane, koji je šutirao, ali je lopta otišla van okvira gola.

55. minut: Izvršena je i dvostruka izmena u timu Čukaričkog. Izašli su Samjuel Ovusu i Slobodan Tedić, a ušli su Nemanja Milojević i Beko Fofana.

52. minut: Vojvodina vodi 1:5. Avramovski se driblingom izborio za poziciju za centaršut sa oko 13-14 metara, a Vinsent je glavom sa oko dva metra postigao svoj četvrti gol na ovom meču. Golman Belić uspeo je da zakači loptu, ali nedovoljno da spreči njen ulazak u gol.

51. minut: Vojvodina vodi 1:4. Mesarović je odigrao pas do Zličića, koji je proigrao Antića, a on je ušao u šesnaesterac i odigrao povratni pas pred peterac, gde je Bogosavac nespretno zahvatio loptu, koju je Vinsent sa gol linije prosledio u mrežu.

Počelo je drugo poluvreme. U timu Čukaričkog, izvršena je prva izmena: izašao je Darko Puškarić, a ušao Miladin Stevanović.

Poluvreme

42. minut: Zbog prekršaja nad Tedićem, žuti karton u ekipi Vojvodine dobio je Siniša Saničanin.

41. minut: Tedić je došao do lopte u duelu sa Saničaninom i šutirao sa oko 13-14 metara, ali je Ilić odbranio.

33. minut: Bojić je šutirao sa oko 20 metara, ali je lopta otišla preko gola.

32. minut: Vojvodina vodi sa 3:1. Vinsent je dobio je loptu na oko 30 metara od gola Čukaričkog, a potom driblinzima prošao pored Docića i Kopitovića, nakon čega je preciznim udarcem još jednom savladao Belića.

31. minut: Zličić je lepo proigrao Mesarovića na levoj strani, a on je odigrao povratni pas do Putinčanina, koji je šutirao, ali je lopta otišla preko prečke.

28. minut: Slobodan udarac za Čukarički sa oko 25 metara izveo je Drinčić, ali je šutirao pored gola.

27. minut: Čukarički je smanjio na 1:2. Posle duplog pasa sa Belakovićem, Tedić je ušao u šesnaesterac Vojvodine i precizno šutirao poslavši loptu u dalji donji ugao gola Ilića.

25. minut: Arsić je šutirao sa oko osam-devet metara iskosa, ali pravo u golmana Belića.

22. minut: Penal za Vojvodinu je uspešno izveo Vinsent, pa je Vojvodina povela sa 2:0.

21. minut: Dosuđen je penal za Vojvodinu. Zličić je centrirao sa leve strane, Vinsent je proigrao Arsića, na koga je startovao Puškarić, pa je sudija Lazar Lukić iz Beograda dosudio najstrožu kaznu i pokazao Darku Puškariću žuti karton.

19. minut: Vojvodina je imala još jednu sjajnu šansu za gol. Posle kornera za Čukarički, Vinsent je krenuo u kontranapad, ali je pokušao da lobuje istrčalog golmana Belića sa polovine terena. Međutim, loše je zahvatio loptu, koju je lako uhvatio čuvar mreže domaćih.

17. minut: Vojvodina je propustila stopostotnu šansu za pogodak. U kontranapadu, Vinsent je idealno proigrao Arsića, koji je izbio sam ispred Belića i šutira, ali je lopta otišla nekoliko centimetara pored stative.

16. minut: Posle slobodnog udarca za Čukarički, Drinčić je odigrao pas do Docića, koji je šutirao sa oko 20 metara, ali je lopta otišla visoko preko gola.

12. minut: Vojvodina vodi 0:1. Posle duplog pasa sa Avramovskim, Lazarević je ušao u šesnaesterac Čukaričkog i odigrao povratni pas, jedan od fudbalera domaćih je dotakao loptu i samo donekle joj promenio smer, taman da onda dođe do Zličića, koji je preciznim udarcem iz prve sa oko osam-devet metara iskosa poslao loptu u bliži donji ugao gola Belića.

4. minut: Akcija Vojvodine po levoj strani, u kojoj su učestvovali Zličić i Antić, završila se udarcem Putinčanina sa oko 18 metara, ali je lopta otišla pored stative.


Partizan – Spartak 2:0

Radnički – Napredak 4:1


Utakmica je počela. Na stadionu je prisutno oko 300 gledalaca.

Ekipe će nastupiti u sastavima:

Čukarički: Belić – Docić, Drinčić, Bojić, Kopitović – Veličković, Ovusu, Puškarić, Belaković – Tedić, Bogosavac.

Vojvodina: Ilić – Lazarević, Veselinović, Saničanin, Antić – Putinčanin, Zličić, Arsić – Avramovski, Mesarović, Vinsent.

Autor:
Pošaljite komentar