overcast clouds
21°C
20.09.2024.
Нови Сад
eur
117.058
usd
105.2585
Сачуване вести Претрага Navigacija
Подешавања сајта
Одабери писмо
Одабери град
  • Нови Сад
  • Бачка Паланка
  • Бачка Топола
  • Бечеј
  • Београд
  • Инђија
  • Крагујевац
  • Лесковац
  • Ниш
  • Панчево
  • Рума
  • Сомбор
  • Стара Пазова
  • Суботица
  • Вршац
  • Зрењанин

Суперлига Србије: Чукарички - Војводина 1:6

17.05.2018. 18:30 20:50
Пише:
Извор: FK Vojvodina

На Бановом брду у последњем колу Суперлиге играју Чукарички и Војводина.

Без обзира на исход ове утакмице, Војводина ће првенство завршити на осмом месту, што је најлошији пласман још од 2006. године када је била деветопласирана.

82. минут: Извршена је и трећа измена у тиму Војводине: изашао је Езе Винсент, а ушао Никола Гајић.

78. минут: Извршена је и друга измена у тиму Војводине: изашао је Лазар Зличић, а ушао Марко Мандић.

77. минут: Војводина води 1:6. Неспоразум између Пушкарића и Белића искористио је Арсић, који је дошао до лопте пред голом Чукаричког и послао је иза леђа голмана домаћих.

75. минут: Због прекршаја над Бојићем на око 30 метара од свог гола, жути картон у екипи Војводине добио је Ранко Веселиновић.

63. минут: Извршена је прва измена и у тиму Војводине: изашао је Александар Месаровић, а ушао Михајло Нешковић.

61. минут: Бојић је шутирао са око 20 метра, али је лоше захватио лопту, која је отишла високо преко гола.

57. минут: Чукарички је имао добру шансу за гол. Бојић је ушао у шеснаестерац и петом одиграо пас до Фофане, који је шутирао, али је лопта отишла ван оквира гола.

55. минут: Извршена је и двострука измена у тиму Чукаричког. Изашли су Самјуел Овусу и Слободан Тедић, а ушли су Немања Милојевић и Беко Фофана.

52. минут: Војводина води 1:5. Аврамовски се дриблингом изборио за позицију за центаршут са око 13-14 метара, а Винсент је главом са око два метра постигао свој четврти гол на овом мечу. Голман Белић успео је да закачи лопту, али недовољно да спречи њен улазак у гол.

51. минут: Војводина води 1:4. Месаровић је одиграо пас до Зличића, који је проиграо Антића, а он је ушао у шеснаестерац и одиграо повратни пас пред петерац, где је Богосавац неспретно захватио лопту, коју је Винсент са гол линије проследио у мрежу.

Почело је друго полувреме. У тиму Чукаричког, извршена је прва измена: изашао је Дарко Пушкарић, а ушао Миладин Стевановић.

Полувреме

42. минут: Због прекршаја над Тедићем, жути картон у екипи Војводине добио је Синиша Саничанин.

41. минут: Тедић је дошао до лопте у дуелу са Саничанином и шутирао са око 13-14 метара, али је Илић одбранио.

33. минут: Бојић је шутирао са око 20 метара, али је лопта отишла преко гола.

32. минут: Војводина води са 3:1. Винсент је добио је лопту на око 30 метара од гола Чукаричког, а потом дриблинзима прошао поред Доцића и Копитовића, након чега је прецизним ударцем још једном савладао Белића.

31. минут: Зличић је лепо проиграо Месаровића на левој страни, а он је одиграо повратни пас до Путинчанина, који је шутирао, али је лопта отишла преко пречке.

28. минут: Слободан ударац за Чукарички са око 25 метара извео је Дринчић, али је шутирао поред гола.

27. минут: Чукарички је смањио на 1:2. После дуплог паса са Белаковићем, Тедић је ушао у шеснаестерац Војводине и прецизно шутирао пославши лопту у даљи доњи угао гола Илића.

25. минут: Арсић је шутирао са око осам-девет метара искоса, али право у голмана Белића.

22. минут: Пенал за Војводину је успешно извео Винсент, па је Војводина повела са 2:0.

21. минут: Досуђен је пенал за Војводину. Зличић је центрирао са леве стране, Винсент је проиграо Арсића, на кога је стартовао Пушкарић, па је судија Лазар Лукић из Београда досудио најстрожу казну и показао Дарку Пушкарићу жути картон.

19. минут: Војводина је имала још једну сјајну шансу за гол. После корнера за Чукарички, Винсент је кренуо у контранапад, али је покушао да лобује истрчалог голмана Белића са половине терена. Међутим, лоше је захватио лопту, коју је лако ухватио чувар мреже домаћих.

17. минут: Војводина је пропустила стопостотну шансу за погодак. У контранападу, Винсент је идеално проиграо Арсића, који је избио сам испред Белића и шутира, али је лопта отишла неколико центиметара поред стативе.

16. минут: После слободног ударца за Чукарички, Дринчић је одиграо пас до Доцића, који је шутирао са око 20 метара, али је лопта отишла високо преко гола.

12. минут: Војводина води 0:1. После дуплог паса са Аврамовским, Лазаревић је ушао у шеснаестерац Чукаричког и одиграо повратни пас, један од фудбалера домаћих је дотакао лопту и само донекле јој променио смер, таман да онда дође до Зличића, који је прецизним ударцем из прве са око осам-девет метара искоса послао лопту у ближи доњи угао гола Белића.

4. минут: Акција Војводине по левој страни, у којој су учествовали Зличић и Антић, завршила се ударцем Путинчанина са око 18 метара, али је лопта отишла поред стативе.


Партизан – Спартак 2:0

Раднички – Напредак 4:1


Утакмица је почела. На стадиону је присутно око 300 гледалаца.

Екипе ће наступити у саставима:

Чукарички: Белић – Доцић, Дринчић, Бојић, Копитовић – Величковић, Овусу, Пушкарић, Белаковић – Тедић, Богосавац.

Војводина: Илић – Лазаревић, Веселиновић, Саничанин, Антић – Путинчанин, Зличић, Арсић – Аврамовски, Месаровић, Винсент.

Аутор:
Пошаљите коментар