ПОЗНАТИ ЧОВЕК ИЗ СВЕТА БИЗНИСА ПОСЕТИО ВОШУ: Црвено-бели угостили Мандарића

Познати бизнисмен и некадашњи власник бројних клубова, рођени Новосађанин Милан Мандарић, посетио је Фудбалски клуб Војводина.
1
Фото: Драгољуб Збиљић и Милан Мандарић, фото: ФК Војводина

У ФЦ „Вујадин Бошков“, управа „старе даме“, на челу са председником клуба Драгољубом Збиљићем, угостила је човека који је синоним за успех у свету фудбала, што је пуно пута доказао ангажманом у бројним европским клубовима.

И поред фудбалских средина које је водио, као и бројних стадиона које је посећивао широм света, Војводина је у његовом срцу увек чувала посебно место.

– Постоје два клуба које сам волео, а то су Војводина и Славија. Сећам се да сам, када сам као 15-годишњак ишао на стадион, навијао за Војводину. Упадали смо на трибине, јер нисмо имали пара да купимо карте, па ако нас не ухвате и избаце, ми смо срећни гледали утакмице – присетио се Мандарић.

Човек који јако добро зна како се до успеха стиже, рекао је да Воша има све предуслове да се врати у врх српског фудбала.

– Војводина може да доведе било ког тренера и играча, чак и  оне из највиших категорија, не може да се осрамоти, јер задовољава све услове да привуче велика имена. Клуб има богату историју и надам се да ће се ускоро вратити у врх српског фудбала, јер га воде људи који га носе у срцу – додао је он.

А. П.

EUR/RSD 117.1050
Најновије вести