Спорт - Тенис

Спорт / Тенис Олга СЕ ПЛАСИРАЛА у главни жреб мастерса у Мадриду
МАДРИД: Српска тенисерка Олга Даниловић пласирала се у главни жреб мастерса у Мадриду пошто је у финалу квалификација савладала Немицу Јуле Нимајер резултатом 2:0 (6:4, 6:4), за сат и 39 минута.
Спорт / Тенис ЂОКОВИЋ СЕ НЕ ЗАУСТАВЉА У ПАРИЗУ: Српски тенисер жели и на Олимпијске игре у Лос Анђелесу 2028. године
Најбољи тенисер света Новак Ђоковић изјавио је да жели да игра на Олимпијским играма у Лос Анђелесу, које ће бити одржане 2028. године.
Спорт / Тенис СВЕТСКИ, А НАШ Новак Ђоковић је НАЈБОЉИ СПОРТИСТА СВЕТА Лауреус награда ПО ПЕТИ ПУТ додељена српском тенисеру!
МАДРИД: Српски тенисер Новак Ђоковић добио је награду Лауреус који припада најбољем спортисти године!
Спорт / Тенис КАКО ИЗГЛЕДА НАТАЛНА КАРТА НОВАКА ЂОКОВИЋА? Успева у свему чега се дохвати, Венера у Бику је Нолетова срећна звезда
​​​​​​​Најбољи тенисер света, Новак Ђоковић држи позицију првог на АТП листи и има 98 освојених турнира. Да ли је рођен под срећном звездом и шта се крије иза његовог успеха?
Спорт / Тенис Олга на корак од пласмана у главни жреб Мадрида, ПОБЕДИЛА КОЛУМБИЈКУ
МАДРИД: Српска тенисерка Олга Даниловић пласирала се у друго, последње коло квалификација за главни жреб WТА турнира у Мадриду, пошто је данас у првом колу квалификација победила Колумбијку Камилу Осорио 6:3, 7:5.
Спорт / Тенис НОВАК НАСТАВИО ДА УВЕЋАВА РЕКОРД: Српски тенисер започео 422. недељу на првом месту АТП листе
Српски тенисер Новак Ђоковић започео је у понедељак 422. недељу на првом месту АТП листе, чиме је наставио да увећава сопствени рекорд.
Спорт / Тенис ТЕНИСКИ МАСТЕРС У МАДРИДУ: Кецмановић против Жанга, Лајовић са квалификантом
Српски тенисер Миомир Кецмановић играће против Кинеза Жижен Жанга у првом колу Мастерса у Мадриду, одлучено је жребом у главном граду Шпаније.
Спорт / Тенис РУД СЕ РЕВАНШИРАО ЦИЦИПАСУ и освојио титулу на турниру у Барселони
Норвешки тенисер Каспер Руд освојио је титулу на АТП турниру у Барселони, пошто је данас у финалу савладао Грка Стефаноса Циципаса резултатом 7:5, 6:3.
Video
Спорт / Тенис ДУШАН ЛАЈОВИЋ ПОВЕО ПА СТАО, Циципас ипак у финалу Барселоне (ВИДЕО)
Душан Лајовић није успео да се пласира у финале турнира у Барселони. И поред добре игре, српски тенисер  је изгубио са 5:7, 6:4, 6:2.
Спорт / Тенис ОДУСТАО Новак Ђоковић се повукао са Мастерса у Мадриду!
Најбољи тенисер планете, Новак Ђоковић одлучио је да се у последњи тренутак повуче са АТП Мастерса у Мадриду!
Спорт / Тенис ЛАЈОВИЋ НАДИГРАО ФИЛСА за полуфинале АТП турнира у Барселони! Ево ко следећи излази НА МЕГДАН српском тенисеру
БАРСЕЛОНА: Српски тенисер Душан Лајовић пласирао се у полуфинале АТП турнира у Барселони, пошто је вечерас савладао Француза Артура Филса 6:4, 3:6, 6:2.
Video
Спорт / Тенис КАКВА УЖИВАНЦИЈА Ноле каквог РЕТКО ВИЂАМО Са својим најбољим ДРУГАРОМ српски тенисер УЖИВАО као мало дете (ВИДЕО)
Најбољи тенисер света Новак Ђоковић, после Мастерса у Монте карлу, поново има нешто слободног времена како би се одморио и прикупио снагу за наставак сезоне на шљаци. Тако, одлучлио се за дружење, и то, са псима.
Спорт / Тенис КАД СУ СВИ МИСЛИЛИ ДА ЈЕ КРАЈ Енди Мареј вратио се тренинзима
Британски тенисер Енди Мари вратио се тренинзима, пошто је потврдио да неће бити подвргнут операцији скочног зглоба, преноси АП.
Спорт / Тенис ЂОКОВИЋ ЈОШ НИЈЕ ДОНЕО ОДЛУКУ КОЈИ ЈЕ НАРЕДНИ ТУРНИР НА КОМ ЋЕ ИГРАТИ: За шљаку се спрема на трави (ФОТО)
Најбољи тенисер света Новак Ђоковић још увек није донео коначну одлуку који је наредни турнир на ком ће играти.
Video
Спорт / Тенис ЛАЈОВИЋ НИЖЕ ПОБЕДЕ У БАРСЕЛОНИ: Дуци се пласирао у четвртфинале (ВИДЕО)
Српски тенисер Душан Лајовић пласирао се у четвртфинале турнира у Барселони, пошто је победио домаћег представника Алехандра Давидовича Фокину.
Спорт / Тенис ИЗНЕНАЂЕЊЕ? Надал после пораза: Мислим да је ово био МОЈ ПОСЛЕДЊИ МЕЧ У БАРСЕЛОНИ
БАРСЕЛОНА: Шпански тенисер Рафаел Надал рекао је после пораза од Аустралијанца Алекса де Минора у другом колу турнира у Барселони да му је данашњи меч вероватно био последњи на том турниру где је подизао пехар 12 пута.
Спорт / Тенис НАТАЛИЈА СТЕВАНОВИЋ ЕЛИМИНИСАНА у осмини финала турнира у Руану
Српска тенисерка Наталија Стевановић није успела да се пласира у четвртфинале ВТА турнира у француском Руану, пошто је у осмини финала поражена од Пољакиње Магде Линет 6:2, 6:1.
Video
Спорт / Тенис НАДАЛ ЕЛИМИНИСАН АЛИ ДОЖИВЕО ОВАЦИЈЕ Де Минор у осмини финала Барселоне! (ВИДЕО)
Алекс де Минор се пласирао у осмину финала турнира у Барселони. Аустралијанац је био бољи од бившег броја један Рафаела Надала, после ... минута игре славио је са 7:5, 6:1.
Спорт / Тенис ЛАЈОВИЋ У БАРСЕЛОНИ "ПОЧИСТИО" ШЕСТОГ НОСИОЦА Дуци блиста на шљаци
Српски тенисер Душан Лајовић пласирао се у осмину финала турнира у Барселони.
Спорт / Тенис РЕКОРД ЗА РЕКОРДОМ Ђоковић започео 421. недељу на врху АТП листе
БЕОГРАД: Српски тенисер Новак Ђоковић почео је данас 421. недељу на челу АТП листе, саопштено је на званичном сајту АТП.
EUR/RSD 117.1661
Најновије вести