ЛЕП УВОД У СЛАВЉЕ ПОВОДОМ 110. РОЂЕНДАНА ФК ВОЈВОДИНА: Дружење испод плаве звезде

Као увод у централну прославу обележавања 110 година од оснивања ФК Војводина, која је у среду, у недељу увече, у центру Новог Сада, окупили су се навијачи и симпатизери, баш као и играчи и чланови стручног штаба суперлигаша из Српске Атине.
1
Фото: ФК Војводина

Иако ће оно најважније да уследи у среду, централном прославом рођендана црвено-белих, пуно оних који у срцима носе плаву звезду, слило се овим поводом на Трг Слободе.

Централни градски плато постао је место где су се сви они којима је „стара дама“ у срцима срели и где су имали прилику да се фотографишу с првотимцима Воше, али и да се друже у лепој, породичној атмосфери. Уз то, на поклон су добили постере играча, као и лопте с грбом ФК Војводина, а једна од њих, на којој су се потписали сви играчи, завршиће на лицитацији у хуманитарне сврхе.

Наравно, присутни су добили и позивнице за рођенданску прославу, која у среду почиње од 19 часова, на платоу испред другог великог обележја Новог Сада - Српског народног позоришта. Истог дана, али у 10 сати, представници ФК Војводина  и његовог Удружења ветерана, положиће венац на спомен-плочу у Темеринској улици број 12, баш на месту где је "стара дама", давног 6. марта 1914. године, званично основана.

А. П.

EUR/RSD 117.1050
Најновије вести