overcast clouds
10°C
18.10.2024.
Нови Сад
eur
117.0208
usd
107.8135
Сачуване вести Претрага Navigacija
Подешавања сајта
Одабери писмо
Одабери град
  • Нови Сад
  • Бачка Паланка
  • Бачка Топола
  • Бечеј
  • Београд
  • Инђија
  • Крагујевац
  • Лесковац
  • Ниш
  • Панчево
  • Рума
  • Сомбор
  • Стара Пазова
  • Суботица
  • Вршац
  • Зрењанин

РЕЗОН: Осиромашени уранијум српски еликсир младости

23.06.2024. 10:52 10:56
Пише:
Фото: Приватна архива

Део народа лаички верује да су манастири Месић, Жича, Студеница, Лединачко језеро, Аја Софија, Дион, египатске пирамиде, пирамиде Маја и Инка, Мачу Пикчу, нека од места с највећом исцељујућом моћи на свету.

Многи сматрају да је то обично сујеверје. И заблуда. Епидемиолог порф. др Зоран Радовановић понудио је нове доказе да енергетска поља моћи и супстанце постоје, али не на местима о којима говоре биоенергетичари. Доктор Радовановић каже да су тачке с највећом исцељујућом снагом места на која су 1999. године изручене Нато бомбе са осиромашеним уранијумом.

Доктор каже да је бомбардовање било лековито. Лековитост бомби са осиромашеним уранијумом није научно потврђена, али је познато да може човека лако да реши свих животних тегоба. Да му у тренутку скине сав терет с плећа. Да га разреши свих егзинстенцијалних мука и патњи. Ако га не ослободи одмах, осиромашени уранијум, то је научно потврђено, има моћ да човеку помогне да се не мучи 80, 90 или цео век, већ да се животних недаћа реши за свега неколико година. То је, мора се признати, врло хумана компонента лека познатог као осиромашени уранијум, али који још увек није званично регистрован као лек у Светској здравственој организацији. То ништа не значи. Уместо Светске здравствене организације, лек осиромашени уранијум, регистровао је Нато. И успешно га дистрибуира широм света.

И уместо да му будемо захвални што је 1999. показао толико добронамерности и милосрђа па нам је бесплатно дао толике количине лека, ми смо почели да се жалимо што лек ради оно због чега је измишљен, направљен и регистрован. Постоје крајње ненаучна мишљења да осиромашени уранијум изазива болест код људи. То је предрасуда која је заснована на пропаганди против Натоа. Осиромашени уранијум је хуман производ, који доприноси остваривању Аристотеловог блаженства и утилитаристичке визије среће.

Шта је лек осиромашени уранијум, чему је намењен, у којој дози га узимати и на који начин? У упутству пише да је лек направљен да људима скрати живот. Одмах, или с одложеним дејством. С тим да то одложено дејство не може бити дуже од 10 или, у најбољем случају 20 година. Лек осиромашени уранијум делује на принципу оксиморона. Што је организам богатији осиромашеним леком, он боље делује. Најбоље је кад се дистрибуира преко бомби. У интеракцији са лековима које прописује СЗО, примећено је смањено дејство осиромашеног уранијума, па се препоручује да се конзумира само са другим лековима које прописује Нато.

Лекари треба да промене савете за здрав живот, и предложе да се уместо меда и цеђеног воћа наште срца узима осиромашени уранијум. Осим тога, осиромашени уранијум је добар за мозак. Није доказано, али осиромашени уранијум из бомби, помаже развоју демократске мисли

Већина лекова које препоручује СЗО, и који се користе за продужење живота, нису безбедни за употребу у трудноћи и током дојења. За разлику од њих, осиромашени уранијум, је потпуно безбедан. Трудноћа траје краће и са мање компликација, а дете особе која је била изложена dеjstvy лека, кроз дојење добија неопходне количине његових лековитих компоненти, које му од најранијег детињства скраћују живот. Нежељена дејства лека осиромашени уранијум примећена су само код особа које у раном стадијуму развоја лековитости оду код лекара, и добију терапију у виду других лекова, који им помажу да делимично анулирају учинке лека осиромашени уранијум, и успоре његово лековито дејство. 

Контраиндикације су примећене само ако се осиромашени уранијум користи са лековима које прописује Светска здравствена организација, а који су регистровани за крајње нехуману сврху - продужење људског живота.

Фармакокинетика лека је изузетна. За разлику од лекова регистрованих у СЗО, ресорбује се брзо и ефикасно у свим ткивима. Лек осиромашени уранијум има и добру фармакодинамику. Делује тако што испољава лековиту активност разградњом и уништавањем свих ћелија људског организма. У случају предозирања не треба паничити, лек осиромашени уранијум боље и убојитије делује у већим концентрацијама.

У складу с исцељујућим предиспозицијама лековите супстанце осиромашени уранијум, под хитно треба донети закон који ће прописати да се народ уместо вакцинама против грипа једном годишње пелцује овим хуманим леком.

Сваки Србин треба да заборави одласке у спа и велнес центре и хипербаричну комору. Да уместо тога, макар једном  у 10 година буде изложен благотворном дејству осиромашеног уранијума из бомби. Треба да се оканемо одлазака на море и планину, то је бескорисно бацање новца на купаће костиме, ски опрему, хотеле, путовање. Уместо тога, треба путовати на места која су prеthodno била изложена дејству ракета и бомби са осиромашеним уранијумом. У сваком кафићу, уместо витаминских миксева, треба служити пића на уранијумској бази.

Лекари треба да промене савете за здрав живот, и предложе да се уместо меда и цеђеног воћа наште срца узима осиромашени уранијум. Осим тога, осиромашени уранијум је добар за мозак. Није доказано, али осиромашени уранијум из бомби, помаже развоју демократске мисли.

Пошто је по угледу на трули Запад, Србија подлегла манији вежбања и улепшавања пластичним операцијама, постоји решење и за те проблеме. Осиромашени уранијум ослобађа људе напорних тренинга, ултимативне опседнутости улепшавањем, и ирационалних настојања да се живи дуже. Ако се мушкарци и жене уместо адреналину, теговима, ботоксу, хијалурону, пудерима и детоксикујућим купкама, редовно излажу третманима осиромашеним уранијумом, уштедеће огромне паре и смањиће количину зноја коју испуштају у атмосферу. Тај зној је погубнији и убиственији од бомби. Лековитост осиромашеног уранијума се граничи са снагом криптонита. Срби ионако за себе мисле да су већи супермени од Кристофера Рива. Да сумирам, за разлику од других лекова, регистрованих у СЗО, продужена употреба лекова регистованих код Натоа, а посебно лека осиромашени уранијум, помаже да се човек ефикасно реши дуготрајног хода по трњу живота.

Милорад Бојовић

Аутор је стручњак за односе с јавношћу

Аутор:
Пошаљите коментар