Sačuvane vesti Pretraga Navigacija
Podešavanja sajta
Odaberi pismo
Odaberi grad
  • Novi Sad
  • Bačka Palanka
  • Bačka Topola
  • Bečej
  • Beograd
  • Inđija
  • Kragujevac
  • Leskovac
  • Niš
  • Pančevo
  • Ruma
  • Sombor
  • Stara Pazova
  • Subotica
  • Vršac
  • Zrenjanin

REZON: Osiromašeni uranijum srpski eliksir mladosti

23.06.2024. 10:52 10:56
Piše:
Izvor: Privatna arhiva

Deo naroda laički veruje da su manastiri Mesić, Žiča, Studenica, Ledinačko jezero, Aja Sofija, Dion, egipatske piramide, piramide Maja i Inka, Maču Pikču, neka od mesta s najvećom isceljujućom moći na svetu.

Mnogi smatraju da je to obično sujeverje. I zabluda. Epidemiolog porf. dr Zoran Radovanović ponudio je nove dokaze da energetska polja moći i supstance postoje, ali ne na mestima o kojima govore bioenergetičari. Doktor Radovanović kaže da su tačke s najvećom isceljujućom snagom mesta na koja su 1999. godine izručene Nato bombe sa osiromašenim uranijumom.

Doktor kaže da je bombardovanje bilo lekovito. Lekovitost bombi sa osiromašenim uranijumom nije naučno potvrđena, ali je poznato da može čoveka lako da reši svih životnih tegoba. Da mu u trenutku skine sav teret s pleća. Da ga razreši svih egzinstencijalnih muka i patnji. Ako ga ne oslobodi odmah, osiromašeni uranijum, to je naučno potvrđeno, ima moć da čoveku pomogne da se ne muči 80, 90 ili ceo vek, već da se životnih nedaća reši za svega nekoliko godina. To je, mora se priznati, vrlo humana komponenta leka poznatog kao osiromašeni uranijum, ali koji još uvek nije zvanično registrovan kao lek u Svetskoj zdravstvenoj organizaciji. To ništa ne znači. Umesto Svetske zdravstvene organizacije, lek osiromašeni uranijum, registrovao je Nato. I uspešno ga distribuira širom sveta.

I umesto da mu budemo zahvalni što je 1999. pokazao toliko dobronamernosti i milosrđa pa nam je besplatno dao tolike količine leka, mi smo počeli da se žalimo što lek radi ono zbog čega je izmišljen, napravljen i registrovan. Postoje krajnje nenaučna mišljenja da osiromašeni uranijum izaziva bolest kod ljudi. To je predrasuda koja je zasnovana na propagandi protiv Natoa. Osiromašeni uranijum je human proizvod, koji doprinosi ostvarivanju Aristotelovog blaženstva i utilitarističke vizije sreće.

Šta je lek osiromašeni uranijum, čemu je namenjen, u kojoj dozi ga uzimati i na koji način? U uputstvu piše da je lek napravljen da ljudima skrati život. Odmah, ili s odloženim dejstvom. S tim da to odloženo dejstvo ne može biti duže od 10 ili, u najboljem slučaju 20 godina. Lek osiromašeni uranijum deluje na principu oksimorona. Što je organizam bogatiji osiromašenim lekom, on bolje deluje. Najbolje je kad se distribuira preko bombi. U interakciji sa lekovima koje propisuje SZO, primećeno je smanjeno dejstvo osiromašenog uranijuma, pa se preporučuje da se konzumira samo sa drugim lekovima koje propisuje Nato.

Lekari treba da promene savete za zdrav život, i predlože da se umesto meda i ceđenog voća našte srca uzima osiromašeni uranijum. Osim toga, osiromašeni uranijum je dobar za mozak. Nije dokazano, ali osiromašeni uranijum iz bombi, pomaže razvoju demokratske misli

Većina lekova koje preporučuje SZO, i koji se koriste za produženje života, nisu bezbedni za upotrebu u trudnoći i tokom dojenja. Za razliku od njih, osiromašeni uranijum, je potpuno bezbedan. Trudnoća traje kraće i sa manje komplikacija, a dete osobe koja je bila izložena dejstvy leka, kroz dojenje dobija neophodne količine njegovih lekovitih komponenti, koje mu od najranijeg detinjstva skraćuju život. Neželjena dejstva leka osiromašeni uranijum primećena su samo kod osoba koje u ranom stadijumu razvoja lekovitosti odu kod lekara, i dobiju terapiju u vidu drugih lekova, koji im pomažu da delimično anuliraju učinke leka osiromašeni uranijum, i uspore njegovo lekovito dejstvo. 

Kontraindikacije su primećene samo ako se osiromašeni uranijum koristi sa lekovima koje propisuje Svetska zdravstvena organizacija, a koji su registrovani za krajnje nehumanu svrhu - produženje ljudskog života.

Farmakokinetika leka je izuzetna. Za razliku od lekova registrovanih u SZO, resorbuje se brzo i efikasno u svim tkivima. Lek osiromašeni uranijum ima i dobru farmakodinamiku. Deluje tako što ispoljava lekovitu aktivnost razgradnjom i uništavanjem svih ćelija ljudskog organizma. U slučaju predoziranja ne treba paničiti, lek osiromašeni uranijum bolje i ubojitije deluje u većim koncentracijama.

U skladu s isceljujućim predispozicijama lekovite supstance osiromašeni uranijum, pod hitno treba doneti zakon koji će propisati da se narod umesto vakcinama protiv gripa jednom godišnje pelcuje ovim humanim lekom.

Svaki Srbin treba da zaboravi odlaske u spa i velnes centre i hiperbaričnu komoru. Da umesto toga, makar jednom  u 10 godina bude izložen blagotvornom dejstvu osiromašenog uranijuma iz bombi. Treba da se okanemo odlazaka na more i planinu, to je beskorisno bacanje novca na kupaće kostime, ski opremu, hotele, putovanje. Umesto toga, treba putovati na mesta koja su prethodno bila izložena dejstvu raketa i bombi sa osiromašenim uranijumom. U svakom kafiću, umesto vitaminskih mikseva, treba služiti pića na uranijumskoj bazi.

Lekari treba da promene savete za zdrav život, i predlože da se umesto meda i ceđenog voća našte srca uzima osiromašeni uranijum. Osim toga, osiromašeni uranijum je dobar za mozak. Nije dokazano, ali osiromašeni uranijum iz bombi, pomaže razvoju demokratske misli.

Pošto je po ugledu na truli Zapad, Srbija podlegla maniji vežbanja i ulepšavanja plastičnim operacijama, postoji rešenje i za te probleme. Osiromašeni uranijum oslobađa ljude napornih treninga, ultimativne opsednutosti ulepšavanjem, i iracionalnih nastojanja da se živi duže. Ako se muškarci i žene umesto adrenalinu, tegovima, botoksu, hijaluronu, puderima i detoksikujućim kupkama, redovno izlažu tretmanima osiromašenim uranijumom, uštedeće ogromne pare i smanjiće količinu znoja koju ispuštaju u atmosferu. Taj znoj je pogubniji i ubistveniji od bombi. Lekovitost osiromašenog uranijuma se graniči sa snagom kriptonita. Srbi ionako za sebe misle da su veći supermeni od Kristofera Riva. Da sumiram, za razliku od drugih lekova, registrovanih u SZO, produžena upotreba lekova registovanih kod Natoa, a posebno leka osiromašeni uranijum, pomaže da se čovek efikasno reši dugotrajnog hoda po trnju života.

Milorad Bojović

Autor je stručnjak za odnose s javnošću

Autor:
Pošaljite komentar