Сачуване вести Претрага Navigacija
Подешавања сајта
Одабери писмо
Одабери град
  • Нови Сад
  • Бачка Паланка
  • Бачка Топола
  • Бечеј
  • Београд
  • Инђија
  • Крагујевац
  • Лесковац
  • Ниш
  • Панчево
  • Рума
  • Сомбор
  • Стара Пазова
  • Суботица
  • Вршац
  • Зрењанин

ЗАБОРАВИТЕ НА ВОДУ Ево у чему треба кувати макароне како би биле кремастије

12.12.2024. 12:46 12:50
Пише:
Makarone
Фото: Pexels

Када макароне скувате у млеку, а не у води добијете кремастију пасту. Поготово када на све то додате и сир који се топи укус је невероватан.

Брзо и лако се спрема, па је одличан оброк за све који су у журби. Оно што је још практично код чувених макарона са сиром јер што су јефтине и треба вам 3 састојка која углавном имате код куће. Количину састојка сами изаберите јер ово може да буде оброк за једну или више особа.

Припрема:

У кључалом млеку скувајте макароне, па кувајте док млеко мало не испари. Додајте рендани сир и оставите на шпорету још пар минута. Добро сједините и ваше јело је готово.

krstarica.com/dnevnik.rs

Извор:
Дневник
Пише:
Пошаљите коментар