ЗАБОРАВИТЕ НА ВОДУ Ево у чему треба кувати макароне како би биле кремастије
12.12.2024.
12:46
12:50
Коментари (0)
Када макароне скувате у млеку, а не у води добијете кремастију пасту. Поготово када на све то додате и сир који се топи укус је невероватан.
Брзо и лако се спрема, па је одличан оброк за све који су у журби. Оно што је још практично код чувених макарона са сиром јер што су јефтине и треба вам 3 састојка која углавном имате код куће. Количину састојка сами изаберите јер ово може да буде оброк за једну или више особа.
Припрема:
У кључалом млеку скувајте макароне, па кувајте док млеко мало не испари. Додајте рендани сир и оставите на шпорету још пар минута. Добро сједините и ваше јело је готово.
krstarica.com/dnevnik.rs