Sačuvane vesti Pretraga Navigacija
Podešavanja sajta
Odaberi pismo
Odaberi grad
  • Novi Sad
  • Bačka Palanka
  • Bačka Topola
  • Bečej
  • Beograd
  • Inđija
  • Kragujevac
  • Leskovac
  • Niš
  • Pančevo
  • Ruma
  • Sombor
  • Stara Pazova
  • Subotica
  • Vršac
  • Zrenjanin

ZABORAVITE NA VODU Evo u čemu treba kuvati makarone kako bi bile kremastije

12.12.2024. 12:46 12:50
Piše:
Makarone
Foto: Pexels

Kada makarone skuvate u mleku, a ne u vodi dobijete kremastiju pastu. Pogotovo kada na sve to dodate i sir koji se topi ukus je neverovatan.

Brzo i lako se sprema, pa je odličan obrok za sve koji su u žurbi. Ono što je još praktično kod čuvenih makarona sa sirom jer što su jeftine i treba vam 3 sastojka koja uglavnom imate kod kuće. Količinu sastojka sami izaberite jer ovo može da bude obrok za jednu ili više osoba.

Priprema:

U ključalom mleku skuvajte makarone, pa kuvajte dok mleko malo ne ispari. Dodajte rendani sir i ostavite na šporetu još par minuta. Dobro sjedinite i vaše jelo je gotovo.

krstarica.com/dnevnik.rs

Izvor:
Dnevnik
Piše:
Pošaljite komentar