Митровдански рецепт НАПРАВИТЕ ОВО ПОСНО ПРЕДЈЕЛО, ОДУШЕВИЋЕТЕ ГОСТЕ, главни састојак СВЕЖ КУПУС
08.11.2024.
08:33
09:11
Коментари (0)
Митровдан ове године пада у петак, и на већини славских трпеза налази се посна храна.
И док је риба главно јело, предјело може представљати проблем.
Зато можете да припремите ове посне питице од свежег купуса.
Потребно је:
- 1 паковање кора
- 300г ренданог купуса
- 1дцл уља
- 2дцл воде
- 200г посног ренданог сира
- Со, бибер
- 1 дцл млека од соје
У посуду ставите посни сир, купус, млеко од соје, па све промешајте.
Додајте со и бибер.
Науљите тепсију, па ређајте коре тако што ћете на две ставити само попрскано уљем и водом.
На трећу кору распоредите смесу па завијте у ролат. Направите тако ролате док не потрошите састојке.
Премажите их уљем и пеците у загрејаној рерни на 200 степени пола сата.
Служите топле.