Mitrovdanski recept NAPRAVITE OVO POSNO PREDJELO, ODUŠEVIĆETE GOSTE, glavni sastojak SVEŽ KUPUS
08.11.2024.
08:33
09:11
Komentari (0)
Mitrovdan ove godine pada u petak, i na većini slavskih trpeza nalazi se posna hrana.
I dok je riba glavno jelo, predjelo može predstavljati problem.
Zato možete da pripremite ove posne pitice od svežeg kupusa.
Potrebno je:
- 1 pakovanje kora
- 300g rendanog kupusa
- 1dcl ulja
- 2dcl vode
- 200g posnog rendanog sira
- So, biber
- 1 dcl mleka od soje
U posudu stavite posni sir, kupus, mleko od soje, pa sve promešajte.
Dodajte so i biber.
Nauljite tepsiju, pa ređajte kore tako što ćete na dve staviti samo poprskano uljem i vodom.
Na treću koru rasporedite smesu pa zavijte u rolat. Napravite tako rolate dok ne potrošite sastojke.
Premažite ih uljem i pecite u zagrejanoj rerni na 200 stepeni pola sata.
Služite tople.