moderate rain
18°C
28.09.2024.
Нови Сад
eur
117.0955
usd
104.8397
Сачуване вести Претрага Navigacija
Подешавања сајта
Одабери писмо
Одабери град
  • Нови Сад
  • Бачка Паланка
  • Бачка Топола
  • Бечеј
  • Београд
  • Инђија
  • Крагујевац
  • Лесковац
  • Ниш
  • Панчево
  • Рума
  • Сомбор
  • Стара Пазова
  • Суботица
  • Вршац
  • Зрењанин

окоТВоко: Јесења телевизијска офанзива

28.09.2024. 13:00 13:00
Пише:
1
Фото: Филип Бакић

Како је је дошло захлађење тако су се пробудиле и телевизије. За сада су најбржи на К1, Курир и Блиц телевизији.

Случај Сергеја Трифуновића и његовог хапшења на граници показао је колико је „Кец на једанаест” на К1 телевизији добра емисија, колико труда улажу Бошко Јаковљевић и његова екипа да добију ексклузиву. Исидора Трифуновић се показала  зашто је најбољи ПР свог супруга и зашто је вечити нежења одлучио да одабере баш њу, иако је 23 године млађа. Али није плакала Исидора на обали мора него је храбро бранила свог супруга као некадашња водитељка и као особа која је близу медија као продуцент.

Исидора се укључила и на Нову ТВ, Прву и Блиц ТВ, али било је најбоље и најспонтаније на К1. Проговорило се о кључним стварима, о повратку вербалног деликта, слободи кретања и речена је суштина. Показало се и како једна млада Хрватица и Ријечанка може да воли свог Херцеговца уз опаску да не одобрава све Трифуновићеве гафове из претходног периода посебно кад је шетао пса по Сплиту и  упао у све могуће конфликте. 

Као и Крсман Јакшић, кога је глумио у „Убиству с предумишљајем”. Ја сам га сретао на Јелси и увек је био препознатљив по свом темпераменту. И њега и Северину доживљавам као импулсивне особе кратког фитиља, са којима сам увек имао лепу професионалну сарадњу и искуство.

Јелена Карлеуша је такође дала исповест о свом разводу. Најбољи разговор имала је на Курир телевизији код Анастасије Чановић. Кад се сретну лавица и водолија то тако треба и да изгледа. Водолија је била и покојна Дивна Карлеуша која је алфа и омега лика и дела ЈК.

Раније је Јелена Карлеуша дозирала појављивања на телевизији, а сада је има на многим медијима. Зато је, вероватно, после тридесет година каријере и кренула да пуни тргове - Суботица и Кикинда су пример. Али, Јелена је рекла да има једну велику жељу - да је угости Цеца Ражнатовић у својој емисији на Блиц ТВ и да једна другој пред камерама кажу шта имају, јер све је то шоубизнис.

„Мала до скандала” тврди да би појела „српску мајку” у том немогућем ТВ сусрету. Чак на две телевизије је поновила да би радо ишла у „Цеца шоу”, иако ју је тамо њена пријатељица Милица Павловић помињала - лавица, брзоплета Лесковчанка. Чувена твитерашица Сека Алексић је објавила историјско помирење са Карли, како фанови зову Јелену Карлеушу. 

И Сека је почела да се појављује на телевизији, а најбоља је била у емисији „Ин3гантно” код Огњена Несторовића, који се показао као прави џубокс када су у питању хитови народне музике. Оно што је за мене било занимљиво у тој емисији је било појављивање Зорице Брунцлик и Кемиша на концерту Констракте у Сава центру. 

Српска естрада се показала као јако занимљив феномен. 
И, да, Теа Таировић је коначно гостовала на јавном сервису Србије у емисији „Један добар дан”. РТС је познат по томе прво мора да се направи велики комерцијални успех да би се заслужило појављивање на јавној телевизији, али, кључно питање је ко је мама популарне певачице.

То је питао Драган Ј Вучићевић Милија Цолића на ТВ Информер у емисији „Колегијум”. И мама и тата су наши познати суграђани. Божица Малевић, мама Тее Таировић, дуго се бавила водитељским послом на ТВ Јесењин и одличан је ПР своје ћерке, иако, како рече у једном подкасту, многи од колегиница и колега нису хтели овој млађаној певачици да помогну на почетку каријере, иако је Божица окретала неке телефоне. 

Прошле су три године од смрти Марине Туцаковић, то је обележио „Први ред”  К1 телевизије. И отишла нам је Радмила Живковић, коју смо последњи пут гледали на ТВ Инсајдер код брачног пара Јелене и Александра Гајшека, а гледали смо је и у јутарњем програму ТВ Пинк, где је оплела по „Елити”, што водитељи нису очекивали. 

Али, Радмила је храбро рекла свој став да се у том програм појављују ликови који су пре за психијатрију него за телевизију. Сваке недеље нам оде по неки великан са јавне сцене, а на естради се дешавају тектонске промене. А сви се актери наше јавне сцене добро познају. Пре тридесет година Цеца и Јеца су говориле и певале заједно пратеће вокале Дајани Трипуновић код Марине и Футе. 

Сергеј Трифуновић је, како се писало, био на једном Цецином рођендану кад је Легија пуцао у „Ступици”, а сећате се и чувене свађе Наташе Беквалац и Сергеја Трифуновића када га је она „нахранила” нечим што није за потрошачку корпу. И, чини ми се, за ових тридесетак година све је исто, само што је хиперинфлација телевизија и непроверених информација.
Александар Филиповић

Извор:
dnevnik.rs
Аутор:
Пошаљите коментар
окоТВоко: Тридесет година ружичасте ере
1

окоТВоко: Тридесет година ружичасте ере

21.09.2024. 13:00 13:00
окоТВоко: Равнодушни према плачу
Srđan Aleksić

окоТВоко: Равнодушни према плачу

14.09.2024. 13:00 13:00
окоТВоко: Телевизијско општенародно весеље
1

окоТВоко: Телевизијско општенародно весеље

07.09.2024. 13:00 13:00