Сачуване вести Претрага Navigacija
Подешавања сајта
Одабери писмо
Одабери град
  • Нови Сад
  • Бачка Паланка
  • Бачка Топола
  • Бечеј
  • Београд
  • Инђија
  • Крагујевац
  • Лесковац
  • Ниш
  • Панчево
  • Рума
  • Сомбор
  • Стара Пазова
  • Суботица
  • Вршац
  • Зрењанин

МУСАКА ОД ПАРАДАЈЗА, ТИКВИЦЕ И СИРА: Припрема се брзо и једноставно, ПРОЛЕЋНА РИЗНИЦА УКУСА и ЗДРАВЉА

13.05.2024. 15:04 15:28
Пише:
Фото: Pixabay.com/ Freepik.com/ Dnevnik.rs

Брже не може, а гарантовано ћете уживати и ви и ваши укућани

Искористите сезону тиквица и парадајза и зготовите на брзака ручак, па проведите што више времена напољу...

Састојци

парадајз 4 ком.

тиквица 1 ком.

моцарела сир 400 г

јаја 3 ком.

павлака 3 кашике

со по укусу

бибер по укусу

босиљак по укусу

Припрема

Парадајз и тиквицу исеците на колутове, а моцарелу исеците на кришке.

Послажите у ватросталну чинију усправно, да належу колутови мало један на други.

Између колутова поређајте кришке сира и листове босиљка.

Ставите да се пече на 220 степени око 20 минута, па извадите и умутите јаја са павлаком, соли и бибером, залијте мусаку и вратите да се допече док не порумени.

Blic.rs/ Дневник

Пише:
Пошаљите коментар
ТУРСКА ПОСНА МУСАКА ОТКИДА КОЛИКО ЈЕ УКУСНА: Волеће је чак и љубитељи меса, а сочна је и мека као душа

ТУРСКА ПОСНА МУСАКА ОТКИДА КОЛИКО ЈЕ УКУСНА: Волеће је чак и љубитељи меса, а сочна је и мека као душа

25.04.2024. 14:47 14:55
МУСАКА ОД КРОМПИРА И БЛИТВЕ, пролећна комбинација укуса за сва чула

МУСАКА ОД КРОМПИРА И БЛИТВЕ, пролећна комбинација укуса за сва чула

08.04.2024. 14:33 14:41
ПОСНА МУСАКА СА ПОВРЋЕМ ГОТОВА ЗА ТИЛИ ЧАС: Лако се прави, а КРАЋЕ се пече од оне оригиналне са млевеним месом

ПОСНА МУСАКА СА ПОВРЋЕМ ГОТОВА ЗА ТИЛИ ЧАС: Лако се прави, а КРАЋЕ се пече од оне оригиналне са млевеним месом

21.03.2024. 13:14 13:42