МУСАКА ОД ПАРАДАЈЗА, ТИКВИЦЕ И СИРА: Припрема се брзо и једноставно, ПРОЛЕЋНА РИЗНИЦА УКУСА и ЗДРАВЉА
13.05.2024.
15:04
15:28
Коментари (0)
Брже не може, а гарантовано ћете уживати и ви и ваши укућани
Искористите сезону тиквица и парадајза и зготовите на брзака ручак, па проведите што више времена напољу...
Састојци
парадајз 4 ком.
тиквица 1 ком.
моцарела сир 400 г
јаја 3 ком.
павлака 3 кашике
со по укусу
бибер по укусу
босиљак по укусу
Припрема
Парадајз и тиквицу исеците на колутове, а моцарелу исеците на кришке.
Послажите у ватросталну чинију усправно, да належу колутови мало један на други.
Између колутова поређајте кришке сира и листове босиљка.
Ставите да се пече на 220 степени око 20 минута, па извадите и умутите јаја са павлаком, соли и бибером, залијте мусаку и вратите да се допече док не порумени.
Blic.rs/ Дневник