Sačuvane vesti Pretraga Navigacija
Podešavanja sajta
Odaberi pismo
Odaberi grad
  • Novi Sad
  • Bačka Palanka
  • Bačka Topola
  • Bečej
  • Beograd
  • Inđija
  • Kragujevac
  • Leskovac
  • Niš
  • Pančevo
  • Ruma
  • Sombor
  • Stara Pazova
  • Subotica
  • Vršac
  • Zrenjanin

MUSAKA OD PARADAJZA, TIKVICE I SIRA: Priprema se brzo i jednostavno, PROLEĆNA RIZNICA UKUSA i ZDRAVLJA

13.05.2024. 15:04 15:28
Piše:
Foto: Pixabay.com/ Freepik.com/ Dnevnik.rs

Brže ne može, a garantovano ćete uživati i vi i vaši ukućani

Iskoristite sezonu tikvica i paradajza i zgotovite na brzaka ručak, pa provedite što više vremena napolju...

Sastojci

paradajz 4 kom.

tikvica 1 kom.

mocarela sir 400 g

jaja 3 kom.

pavlaka 3 kašike

so po ukusu

biber po ukusu

bosiljak po ukusu

Priprema

Paradajz i tikvicu isecite na kolutove, a mocarelu isecite na kriške.

Poslažite u vatrostalnu činiju uspravno, da naležu kolutovi malo jedan na drugi.

Između kolutova poređajte kriške sira i listove bosiljka.

Stavite da se peče na 220 stepeni oko 20 minuta, pa izvadite i umutite jaja sa pavlakom, soli i biberom, zalijte musaku i vratite da se dopeče dok ne porumeni.

Blic.rs/ Dnevnik

Piše:
Pošaljite komentar
TURSKA POSNA MUSAKA OTKIDA KOLIKO JE UKUSNA: Voleće je čak i ljubitelji mesa, a sočna je i meka kao duša

TURSKA POSNA MUSAKA OTKIDA KOLIKO JE UKUSNA: Voleće je čak i ljubitelji mesa, a sočna je i meka kao duša

25.04.2024. 14:47 14:55
MUSAKA OD KROMPIRA I BLITVE, prolećna kombinacija ukusa za sva čula

MUSAKA OD KROMPIRA I BLITVE, prolećna kombinacija ukusa za sva čula

08.04.2024. 14:33 14:41
POSNA MUSAKA SA POVRĆEM GOTOVA ZA TILI ČAS: Lako se pravi, a KRAĆE se peče od one originalne sa mlevenim mesom

POSNA MUSAKA SA POVRĆEM GOTOVA ZA TILI ČAS: Lako se pravi, a KRAĆE se peče od one originalne sa mlevenim mesom

21.03.2024. 13:14 13:42