МАЛЕ ТАЈНЕ ВЕЛИКИХ МАЈСТОРА: Како до УВЕК САВРШЕНО СКУВАНОГ ПОВРЋА
Више нема дилеме - ево које поврће се ставља у топлу, а које у хладну воду
Сви ће се сложити с тим да је кулинарство нешто посебно, попут уметности.
Зато, да бисте припремали укусну храну, потребан вам је не само таленат, већ и школа.
Осим тога, као и свака уметност, и кулинарство има своје тајне које се преносе од уста до уста. Дакле, при припреми хране постоје одређене законитости, које би требали сви да испоштујете, а све са циљем да вам јело буде што укусније на крају.
Веома честа дилема међу домаћицама при барењу поврћа јесте да ли се поврће ставља у хладну или кључалу воду.
Ипак, постоји једна природна законитост која то одређује.
Наиме, одговор је врло прост и једноставан: поврће које расте под земљом ставља се у хладну, а оно које расте изнад земље, у врућу воду.
Убудуће примените ово правило па ћете видети да ће вам барено поврће бити далеко укусније.
Krstarica.rs/ Дневник