ПРЖЕНИЦЕ, А БЕЗ ЈАЈА Нови хит на Тик Току; Хрскаве и укусне као и класичне (ВИДЕО РЕЦЕПТ)
За време поста се не морате одрећи омиљених прженица за доручак.
На интернету се недавно појавио један одличан рецепт који гарантује добро познати укус прженица, али без јаја и шећера.
Рецепт је поделила популарна блогерица Yumna и врло брзо је залудео интернет. Овај једноставни рецепт један је од топ ТикТок трендова на тему хране и милиони су знатижељно погледали како се праве класичне прженице без имало јаја.
Рецепт је једноставан: у тигању на средњој ватри растопите мало маслаца, а када је пост узмите маргарин, затим додајте две кришке хлеба и сипајте млеко, може и биљно у тигањ. Поспите с мало цимета и пеците кришке хлеба док не порумене с обе стране и док млеко не испари.
@feelgoodfoodie Хаве you триед the вирал милк тоаст? Ит’с basically French тоаст with но eggs ор сугар бут somehow my кидс absolutely ловед ит! ☺️?? #milktoast ИБ: @Stefani Хорисон ♬ оригинал соунд - Феел Good Foodie
Крајњи резултат изгледа као класичан поховани хлеб, али уз пуно мање муке и запрљаног посуђа.
Као и класичне прженице са јајима, и ове по жељи можете правити слатке и слане (немојте тада додавати цимет) и јести их у разним комбинацијама.
Дневник/Крстарица