light rain
9°C
19.10.2024.
Нови Сад
eur
117.0199
usd
107.9121
Сачуване вести Претрага Navigacija
Подешавања сајта
Одабери писмо
Одабери град
  • Нови Сад
  • Бачка Паланка
  • Бачка Топола
  • Бечеј
  • Београд
  • Инђија
  • Крагујевац
  • Лесковац
  • Ниш
  • Панчево
  • Рума
  • Сомбор
  • Стара Пазова
  • Суботица
  • Вршац
  • Зрењанин

ДНЕВНИ ХОРОСКОП Близанци да се чувају прехладе, Рак да не даје велика обећања

10.02.2024. 06:00 18:45
Пише:
Фото: Pixabay.com / dnevnik.rs

ОВАН: Пр­ви дан ви­кен­да пру­жи­ће осо­ба­ма ро­ђе­ним у овом зна­ку до­бру при­ли­ку за ак­тив­ни од­мор, али и нео­п­ход­ну ре­лак­са­ци­ју. Та­ко­ђе, иде­а­лан је дан да са во­ље­ном осо­бом про­ве­де­те при­јат­не тре­нут­ке и да раз­го­во­ре о бу­ду­ћим пла­но­ви­ма од­ло­жи­те за ка­сни­је. 

БИК: Ти­пич­ни пред­став­ни­ци овог зна­ка да­нас би тре­ба­ло да се по­све­те од­мо­ру ду­ха и те­ла. Оче­ку­је вас мно­го раз­ми­шља­ња око да­љих пла­но­ва на­ред­не сед­ми­це. Уз ле­пе ге­сто­ве и то­пле емо­ци­је, пред ва­ма је је­дан леп дан у парт­нер­ским од­но­си­ма. До­бро се на­спа­вај­те.

БЛИЗАНЦИ: Уз до­бру ор­га­ни­за­ци­ју и ко­му­ни­ка­ци­ју, ве­ћи­на вас мо­же да про­на­ђе рав­но­те­жу из­ме­ђу ре­кре­а­тив­них ак­тив­но­сти, као и не­ко­ли­ко ва­жних по­слов­них до­го­во­ра. За раз­ли­ку од прет­ход­ног, са бли­ском осо­бом мо­же да до­ђе до из­ве­сних не­спо­ра­зу­ма. Чу­вај­те се пре­хла­де.

РАК: Осо­ба­ма ро­ђе­ним у овом зна­ку не пре­по­ру­чу­је се да да­ју ве­ли­ка обе­ћа­ња да­нас. Нео­п­ход­но је да те­мељ­но про­ве­ри­те но­ве по­слов­не ин­фор­ма­ци­је. Би­ло би до­бро да ини­ци­ја­ти­ву пре­пу­сти­те во­ље­ној осо­би, а ви се опу­сти­те и ужи­вај­те. За­ка­жи­те кон­тро­лу код сто­ма­то­ло­га.

ЛАВ: Пред ва­ма је је­дан са­свим про­се­чан дан, има­ју­ћи у ви­ду ва­ше ве­ли­ке ам­би­ци­је. До­бро би вам до­шла кра­ћа па­у­за. Ви­шак вре­ме­на и енер­ги­је усме­ри­те ка при­ват­ном жи­во­ту, јер ту вас че­ка низ за­ни­мљи­вих де­ша­ва­ња. На­ста­ви­те са по­ја­ча­ним фи­зич­ким ак­тив­но­сти­ма.

ДЕВИЦА: Мо­же се до­го­ди­ти да вас не­ко­ли­ко ства­ри при­лич­но из­ба­ци из так­та ове су­бо­те. Оно што вас, као вр­ло по­у­зда­ну осо­бу, нај­ви­ше мо­же да из­нер­ви­ра је от­ка­зи­ва­ње већ ис­пла­ни­ра­ног до­го­во­ра. Нер­во­зу пре­но­си­те и на по­ро­дич­ну ат­мос­фе­ру, а стрес про­у­зро­ку­је гла­во­бо­љу.

ВАГА: Да­нас за вас ни­је по­во­љан дан да фор­си­ра­те не­ке пре­те­ра­не фи­зич­ке ак­тив­но­сти, али сте ве­о­ма рас­по­ло­же­ни за скла­па­ње по­слов­них до­го­во­ра, иако је ви­кенд уве­ли­ко по­чео. Тре­ба­ло би да бу­де­те спрем­ни на ком­про­мис уко­ли­ко до­ђе до про­ме­не пла­на за из­ла­зак ве­че­рас.

ШКОРПИЈА: Мо­же­те оче­ки­ва­ти вр­ло до­бре ре­зул­та­те, уко­ли­ко сво­ју па­жњу и енер­ги­ју усме­ри­те ка осо­ба­ма ко­је ни­су из ва­шег не­по­сред­ног окру­же­ња. Бли­ска осо­ба вас оба­си­па љу­ба­вљу и па­жњом, а на ва­ма је са­мо да се опу­сти­те и ужи­ва­те. Би­ло би ле­по да за­јед­но иза­ђе­те и до­бро се про­ве­де­те.

СТРЕЛАЦ: За­ни­мљи­ве по­слов­не иде­је вам се и да­нас вр­зма­ју по гла­ви, али не би тре­ба­ло да би­ло шта фор­си­ра­те. По­ку­шај­те да про­на­ђе­те рав­но­те­жу из­ме­ђу оба­ве­за и од­мо­ра. Ваш при­ват­ни жи­вот је већ из­ве­сно вре­ме у мир­ним во­да­ма и то вам са­вр­ше­но од­го­ва­ра.

ЈАРАЦ: Ово је ве­о­ма по­во­љан дан за вас да под­ву­че­те цр­ту и да, ко­нач­но, за­вр­ши­те не­ко­ли­ко по­слов­них оба­ве­за ко­је су вам пре­те­кле прет­ход­них да­на. На при­ват­ном пла­ну, си­ту­а­ци­ја је без ве­ћих про­ме­на и то би тре­ба­ло да по­го­ду­је сви­ма ко­ји већ има­ју ста­бил­не парт­нер­ске од­но­се.

ВОДОЛИЈА: Уко­ли­ко сте за­до­вољ­ни по­стиг­ну­тим по­слов­ним ре­зул­та­ти­ма у прет­ход­ним да­ни­ма, не­ма ни­ка­квог раз­ло­га да се да­нас не опу­сти­те и пре­дах­не­те. На љу­бав­ном пла­ну не­ма не­ких ве­ћих уз­бу­ђе­ња, што не зна­чи да тре­ба да се уз­др­жа­ва­те од по­ка­зи­ва­ња емо­ци­ја.

РИБА: Пр­ви дан ви­кен­да до­но­си вам не­ке кон­фу­зне и кон­тра­дик­тор­не ин­фор­ма­ци­је у ве­зи са по­слов­ним окру­же­њем. Раз­ре­ше­ње не­до­у­ми­ца оста­ви­те за по­че­так на­ред­не сед­ми­це. По­тру­ди­те се да што је мо­гу­ће ви­ше уга­ђа­те ва­шој во­ље­ној осо­би, јер она то за­слу­жу­је.

Аутор:
Пошаљите коментар