Sačuvane vesti Pretraga Navigacija
Podešavanja sajta
Odaberi pismo
Odaberi grad
  • Novi Sad
  • Bačka Palanka
  • Bačka Topola
  • Bečej
  • Beograd
  • Inđija
  • Kragujevac
  • Leskovac
  • Niš
  • Pančevo
  • Ruma
  • Sombor
  • Stara Pazova
  • Subotica
  • Vršac
  • Zrenjanin

DNEVNI HOROSKOP Blizanci da se čuvaju prehlade, Rak da ne daje velika obećanja

10.02.2024. 06:00 18:45
Piše:
Foto: Pixabay.com / dnevnik.rs

OVAN: Pr­vi dan vi­ken­da pru­ži­će oso­ba­ma ro­đe­nim u ovom zna­ku do­bru pri­li­ku za ak­tiv­ni od­mor, ali i neo­p­hod­nu re­lak­sa­ci­ju. Ta­ko­đe, ide­a­lan je dan da sa vo­lje­nom oso­bom pro­ve­de­te pri­jat­ne tre­nut­ke i da raz­go­vo­re o bu­du­ćim pla­no­vi­ma od­lo­ži­te za ka­sni­je. 

BIK: Ti­pič­ni pred­stav­ni­ci ovog zna­ka da­nas bi tre­ba­lo da se po­sve­te od­mo­ru du­ha i te­la. Oče­ku­je vas mno­go raz­mi­šlja­nja oko da­ljih pla­no­va na­red­ne sed­mi­ce. Uz le­pe ge­sto­ve i to­ple emo­ci­je, pred va­ma je je­dan lep dan u part­ner­skim od­no­si­ma. Do­bro se na­spa­vaj­te.

BLIZANCI: Uz do­bru or­ga­ni­za­ci­ju i ko­mu­ni­ka­ci­ju, ve­ći­na vas mo­že da pro­na­đe rav­no­te­žu iz­me­đu re­kre­a­tiv­nih ak­tiv­no­sti, kao i ne­ko­li­ko va­žnih po­slov­nih do­go­vo­ra. Za raz­li­ku od pret­hod­nog, sa bli­skom oso­bom mo­že da do­đe do iz­ve­snih ne­spo­ra­zu­ma. Ču­vaj­te se pre­hla­de.

RAK: Oso­ba­ma ro­đe­nim u ovom zna­ku ne pre­po­ru­ču­je se da da­ju ve­li­ka obe­ća­nja da­nas. Neo­p­hod­no je da te­melj­no pro­ve­ri­te no­ve po­slov­ne in­for­ma­ci­je. Bi­lo bi do­bro da ini­ci­ja­ti­vu pre­pu­sti­te vo­lje­noj oso­bi, a vi se opu­sti­te i uži­vaj­te. Za­ka­ži­te kon­tro­lu kod sto­ma­to­lo­ga.

LAV: Pred va­ma je je­dan sa­svim pro­se­čan dan, ima­ju­ći u vi­du va­še ve­li­ke am­bi­ci­je. Do­bro bi vam do­šla kra­ća pa­u­za. Vi­šak vre­me­na i ener­gi­je usme­ri­te ka pri­vat­nom ži­vo­tu, jer tu vas če­ka niz za­ni­mlji­vih de­ša­va­nja. Na­sta­vi­te sa po­ja­ča­nim fi­zič­kim ak­tiv­no­sti­ma.

DEVICA: Mo­že se do­go­di­ti da vas ne­ko­li­ko stva­ri pri­lič­no iz­ba­ci iz tak­ta ove su­bo­te. Ono što vas, kao vr­lo po­u­zda­nu oso­bu, naj­vi­še mo­že da iz­ner­vi­ra je ot­ka­zi­va­nje već is­pla­ni­ra­nog do­go­vo­ra. Ner­vo­zu pre­no­si­te i na po­ro­dič­nu at­mos­fe­ru, a stres pro­u­zro­ku­je gla­vo­bo­lju.

VAGA: Da­nas za vas ni­je po­vo­ljan dan da for­si­ra­te ne­ke pre­te­ra­ne fi­zič­ke ak­tiv­no­sti, ali ste ve­o­ma ras­po­lo­že­ni za skla­pa­nje po­slov­nih do­go­vo­ra, iako je vi­kend uve­li­ko po­čeo. Tre­ba­lo bi da bu­de­te sprem­ni na kom­pro­mis uko­li­ko do­đe do pro­me­ne pla­na za iz­la­zak ve­če­ras.

ŠKORPIJA: Mo­že­te oče­ki­va­ti vr­lo do­bre re­zul­ta­te, uko­li­ko svo­ju pa­žnju i ener­gi­ju usme­ri­te ka oso­ba­ma ko­je ni­su iz va­šeg ne­po­sred­nog okru­že­nja. Bli­ska oso­ba vas oba­si­pa lju­ba­vlju i pa­žnjom, a na va­ma je sa­mo da se opu­sti­te i uži­va­te. Bi­lo bi le­po da za­jed­no iza­đe­te i do­bro se pro­ve­de­te.

STRELAC: Za­ni­mlji­ve po­slov­ne ide­je vam se i da­nas vr­zma­ju po gla­vi, ali ne bi tre­ba­lo da bi­lo šta for­si­ra­te. Po­ku­šaj­te da pro­na­đe­te rav­no­te­žu iz­me­đu oba­ve­za i od­mo­ra. Vaš pri­vat­ni ži­vot je već iz­ve­sno vre­me u mir­nim vo­da­ma i to vam sa­vr­še­no od­go­va­ra.

JARAC: Ovo je ve­o­ma po­vo­ljan dan za vas da pod­vu­če­te cr­tu i da, ko­nač­no, za­vr­ši­te ne­ko­li­ko po­slov­nih oba­ve­za ko­je su vam pre­te­kle pret­hod­nih da­na. Na pri­vat­nom pla­nu, si­tu­a­ci­ja je bez ve­ćih pro­me­na i to bi tre­ba­lo da po­go­du­je svi­ma ko­ji već ima­ju sta­bil­ne part­ner­ske od­no­se.

VODOLIJA: Uko­li­ko ste za­do­volj­ni po­stig­nu­tim po­slov­nim re­zul­ta­ti­ma u pret­hod­nim da­ni­ma, ne­ma ni­ka­kvog raz­lo­ga da se da­nas ne opu­sti­te i pre­dah­ne­te. Na lju­bav­nom pla­nu ne­ma ne­kih ve­ćih uz­bu­đe­nja, što ne zna­či da tre­ba da se uz­dr­ža­va­te od po­ka­zi­va­nja emo­ci­ja.

RIBA: Pr­vi dan vi­ken­da do­no­si vam ne­ke kon­fu­zne i kon­tra­dik­tor­ne in­for­ma­ci­je u ve­zi sa po­slov­nim okru­že­njem. Raz­re­še­nje ne­do­u­mi­ca osta­vi­te za po­če­tak na­red­ne sed­mi­ce. Po­tru­di­te se da što je mo­gu­će vi­še uga­đa­te va­šoj vo­lje­noj oso­bi, jer ona to za­slu­žu­je.

Autor:
Pošaljite komentar