clear sky
19°C
18.10.2024.
Нови Сад
eur
117.0208
usd
107.8135
Сачуване вести Претрага Navigacija
Подешавања сајта
Одабери писмо
Одабери град
  • Нови Сад
  • Бачка Паланка
  • Бачка Топола
  • Бечеј
  • Београд
  • Инђија
  • Крагујевац
  • Лесковац
  • Ниш
  • Панчево
  • Рума
  • Сомбор
  • Стара Пазова
  • Суботица
  • Вршац
  • Зрењанин

Оргијао с женом лаког морала, а хоће да води државу ИСПЛИВАО ПОРНО СНИМАК ЂОРЂА МИКЕТИЋА

30.11.2023. 07:03 10:18
Пише:
Фото: X/printscreen/Miketic

На друштвеним мрежама освануо је порно снимак народног посланика Ђорђа Микетића, истакнутог члана листе "Србија против насиља", пише портал 24седам.

У скандалозном и срамном снимку види се, Микетић који је вероватно под утицајем неке супстанце, са женском особом у сличном стању, а иза њих види се тањир, на којем је, може се закључити, недозвољена супстанца. Снимак иначе снима трећа особа, која је све време у покрету, а Микетић и његова партнерка са снимка веома су свесни тога, тако да нема говора о некаквом монтирању, тајном снимању и сличним стварима које би од њега направиле жртву. Напротив, пре би се могло рећи да је овде, на основу снимка, била реч о некаквој свесној порнографији.

Да невоља буде већа, девојка са снимка у једном тренутку каже Микетићу како ће он све то платити њој од посланичке плате?! Опозиција је одмах скочила у одбрану Микетића, говорећи како се власт овим снимком обрачунала са њим и слично. Тиме су показали, оно што смо већ знали да су заправо само једна лажна елита. Па није власт монтирала овај снимак, нити измислила, већ је све аутентично што је и Микетић признао. Сада санирају медијску штету јаловим причама како то може свакоме да се догоди...

Заборавили су како су прозивали своје политичке противнике за "неморал", ријалитије, "срозавање вредности у овом друштву" и сличне ствари. Замислите да је овакав снимак испливао, а да је у њему главни актер неко из владајуће коалиције. Целокупна опозиција и ђиласовци би урлали на сав глас, како је то одраз напредњачке бахатости, примитивизма, неморала"... А сада, када је њихов Микетић раскринкан као морални и људски талог, одмах мењају тезе и праве од њега жртву, пише 24седам.

Да се разумемо, право сваког човека је да ради са својим животом шта год хоће док не угрожава другог. Право је и јавности да зна какви га народни посланици и кандидати на изборима представљају, каже 24седам.

БИА: Нећемо учествовати у политичким играма Ђорђа Микетића

Безбедносно-информативна агенција (БИА) саопштила је вечерас да неће допустити да буде увучена у "политичке игре" Ђорђа Микетића из странке Заједно и његове политичке опције, након што се у медијима појавио снимак експлицитне садржине на којем је он приказан.

"Поводом наставка напада појединих медија на Безбедносно-информативну агенцију, а у вези са експлицитним снимком господина Ђорђа Микетића, саопштавамо да БИА неће допустити да буде увучена у политичке игре господина Микетића и његове политичке опције и понављамо да Агенција за настанак и ширење поменутог материјала, из више разлога неумесне садржине, не сноси никакву одговорност", каже се у саопштењу БИА.

Истиче се да је један од задатака БИА заштита државних органа, самим тим и Народне скупштине Републике Србије и њених посланика, због чега је Агенција, у складу са законским овлашћењима, одмах и покренула истрагу.

"Непобитно је утврђено да је снимак аутентичан и да је настао својевољно и без присиле, што је господин Микетић јавно и потврдио, као и да га је направила мушка особа која се налазила у истој просторији са господином Микетићем и непознатом женском особом", стоји у саопштењу.

Додаје се да нико други осим Микетића и осталих учесника у догађају са експлицитног снимка не може да сноси одговорност за његов настанак као и за његову дистрибуцију.

"Господин Микетић је сам у јавности отворио тему свог снимка и сам мора да сноси последице своје одлуке, зато позивамо и њега и поједине медије да престану са покушајима да у своје политичке игре увуку Безбедносно-информативну агенцију", поручили су из БИА.

(24седам)

Аутор:
Пошаљите коментар
БРНАБИЋ О НАВОДНИМ ФАНТОМСКИM ГЛАСАЧИМА: „Полиција утврдила да је Микетић слагао“

БРНАБИЋ О НАВОДНИМ ФАНТОМСКИM ГЛАСАЧИМА: „Полиција утврдила да је Микетић слагао“

09.11.2023. 13:04 13:09