ТАЊИР ДА ПОЛИЖЕШ Руска куварица открива како да СКУВАТЕ најукуснији слатки купус! Ево шта обавезно треба да додате ЈЕЛУ који многи ОБОЖАВАЈУ
Ако желите да побољшате укус слатком купусу, онда обавезно додајте неки од наведених састојака у јело.
Слатки купус је старинско јело које се прави од јефтиних састојака, а многи воле да га једу. Није тежак за припрему и не одузима много времена. Ипак, како бисте направили још укуснији сладак купус, руска куварица Јулија Архипова, открива неке трикове.
У сладак купус можете да додате месо, флекице... Али и поред тога постоје неки састојци који ће му побољшати укус, а које сигурно имате.
Ако правите сладак купус са месом, онда слободно додајте и мало киселог купуса. Биће још укуснији.
А ако сте се одлучили за варијанту без меса, онда у сладак купус додајте паприку и кашику јабуковог сирћета.
За оне који воле кремасти и благ укус, купусу на крају кувања додајте кашику путера, па искључите ватру. Друга опција је рендани тврди сир, а можете да додате и ким или печурке.
Сви ови састојци се одлично слажу са слатким купусом, али никада немојте да додајете све у шерпу, него се одлучите за један.
Дневник/Ствар укуса