Сачуване вести Претрага Navigacija
Подешавања сајта
Одабери писмо
Одабери град
  • Нови Сад
  • Бачка Паланка
  • Бачка Топола
  • Бечеј
  • Београд
  • Инђија
  • Крагујевац
  • Лесковац
  • Ниш
  • Панчево
  • Рума
  • Сомбор
  • Стара Пазова
  • Суботица
  • Вршац
  • Зрењанин
Лазања какву данас познајемо, богато слојевито јело које „плива“ у сосу од парадајза с млевеним месом, „дебитовало“ је у Напуљу, негде у средњем веку. Данас је толико популарно да крајем јула има и свој дан.
Пошаљите коментар
Рецепт дана: Јафа лоптице

Рецепт дана: Јафа лоптице

27.08.2018. 11:23 11:30
Рецепт дана: Лагани колач с купинама

Рецепт дана: Лагани колач с купинама

21.08.2018. 18:57 19:00