Сачуване вести Претрага Navigacija
Подешавања сајта
Одабери писмо
Одабери град
  • Нови Сад
  • Бачка Паланка
  • Бачка Топола
  • Бечеј
  • Београд
  • Инђија
  • Крагујевац
  • Лесковац
  • Ниш
  • Панчево
  • Рума
  • Сомбор
  • Стара Пазова
  • Суботица
  • Вршац
  • Зрењанин
Истински гурмани знају да су ћевапи најукуснији у сомуну или лепињи. Ништа мање важна ни је чињеница, да месо које се користи никако не сме да буде немасно. Када је јунетина у питању, идеално је користити квалитетне масније делове, попут меса са ребара и врата...
Пошаљите коментар
Рецепт дана: Фашири од тиквица

Рецепт дана: Фашири од тиквица

01.03.2019. 13:32 13:37
Рецепт дана: Француски кропмпир

Рецепт дана: Француски кропмпир

20.02.2019. 17:37 17:42