ОВО ЈЕ РЕЦЕПТ ЗА ДОМАЋУ, СЕЉАЧКУ ЦИЦВАРУ Старинско јело пуно енергије, а укус савршен
27.09.2024.
17:17
17:25
Коментари (1)
Домаћа цицвара је идеална за доручак. Доносимо рецепт за ово традиционално јело.,
Потребно је:
3 дл млека;
1 кашика масти;
100 грама кукурузног брашна;
1 кашика кајмака;
100 грама павлаке;
со
Припрема:
У дубљи тигањ налијте млеко, па ставите маст, кајмак, павлаку и со. Када мешавина проври, додајте кукурузно брашно али постепено. Мешајте док додајете брашно. Смеса ће се брзо згуснути, а треба да изгледа као пудинг.
Послужите уз кисело млеко или јогурт.