Сачуване вести Претрага Navigacija
Подешавања сајта
Одабери писмо
Одабери град
  • Нови Сад
  • Бачка Паланка
  • Бачка Топола
  • Бечеј
  • Београд
  • Инђија
  • Крагујевац
  • Лесковац
  • Ниш
  • Панчево
  • Рума
  • Сомбор
  • Стара Пазова
  • Суботица
  • Вршац
  • Зрењанин
Није добро ни ако ставите много, али ни мало соли, суштински за добар укус је од највећег значаја управо ова ставка.
Пошаљите коментар
ВРЕМЕ ЈЕ ДА СЕ КИСЕЛИ КУПУС Веома је важно знати када ћете га СТАВИТИ У КАЦУ; Рибанац или у главицама - одлучите сами
купус

ВРЕМЕ ЈЕ ДА СЕ КИСЕЛИ КУПУС Веома је важно знати када ћете га СТАВИТИ У КАЦУ; Рибанац или у главицама - одлучите сами

03.10.2024. 11:44 13:19
НЕ БАЦАЈТЕ ПРЕОСТАЛИ КИСЕЛИ КУПУС Ако му ОВО додате, може да ТРАЈЕ СВЕ ДО ЛЕТА

НЕ БАЦАЈТЕ ПРЕОСТАЛИ КИСЕЛИ КУПУС Ако му ОВО додате, може да ТРАЈЕ СВЕ ДО ЛЕТА

21.04.2024. 19:07 19:31
ЗАКУВАО ШЕФ САЛЕ Кисели купус са сувим месом

ЗАКУВАО ШЕФ САЛЕ Кисели купус са сувим месом

04.02.2024. 11:05 14:05
ДА ВАМ КИСЕЛИ КУПУС БУДЕ ЖУТ КАО ДУКАТ Тајна је у једној невероватној намирници

ДА ВАМ КИСЕЛИ КУПУС БУДЕ ЖУТ КАО ДУКАТ Тајна је у једној невероватној намирници

Око три недеље купус треба да стоји кисељен у бурету, међутим, битно је да проверавате да ли је расол довољно бистар и да ли купус није променио мирис.
18.10.2023. 17:49 17:54