light rain
2°C
05.01.2025.
Нови Сад
eur
117.1155
usd
113.9588
Сачуване вести Претрага Navigacija
Подешавања сајта
Одабери писмо
Одабери град
  • Нови Сад
  • Бачка Паланка
  • Бачка Топола
  • Бечеј
  • Београд
  • Инђија
  • Крагујевац
  • Лесковац
  • Ниш
  • Панчево
  • Рума
  • Сомбор
  • Стара Пазова
  • Суботица
  • Вршац
  • Зрењанин

РЕЦЕПТ ДАНА

ЏЕЈМИ ОЛИВЕР ПРАВИ ДОРУЧАК ОД ОСТАТАКА НОВОГОДИШЊЕГ ПЕЧЕЊА Ево који су вам састојци потребни, А ВРСТА МЕСА НИЈЕ БИТНА

03.01.2025. 09:26 10:52
Пише:
Извор:
Дневник, Мондо
doručak
Фото: Pixabay

После празника увек остаје доста хране, а често се дешава да људи не желе да једу данима исту храну. Ипак, не мора све да заврши у канти.

Ево како да остатке печења претворите у укусна јела. 

Није битно да ли сте правили свињско печење, печено пиле или ћурку, за овај рецепт можете да искористите остатке било ког меса. 

Новогодишњи доручак од остатака печења

Састојци:

1/2 главице црног лука

100-200 г остатака печења (најбоље пилећег или ћурећег) 

1 кромпир 

уље и путер 

мало влашца 

2-4 јајета 

Кромпир исеците на коцкице, па пропржите на уљу док не постане хрскав и златан. 

Остатке печења исцепкајте, па додајте у тигањ у којем сте загрејали мало уља и истопили мало путера. 

Додајте и сецкани црни лук и пржите док лук не омекша. Затим додајте кромпир и посолите. 

Поспите влашцем и склоните са шпорета. 

У другом тигању направите јаја на око и ставите преко меса и кромпира и доручак је спреман. 

Aко сте пекли прасетину, немојте је пржити, само је додајте у топао кромпир.
 

Извор:
Дневник, Мондо
Пише:
Пошаљите коментар
КУВАНО ВИНО ПО РЕЦЕПТУ ЏЕЈМИЈА ОЛИВЕРА Укус је права бомба
кувано вино

КУВАНО ВИНО ПО РЕЦЕПТУ ЏЕЈМИЈА ОЛИВЕРА Укус је права бомба

10.11.2024. 15:54 16:10
ЏЕЈМИ ОЛИВЕР ОТВОРИО РЕСТОРАН У БЕОГРАДУ Ево колике су цене

ЏЕЈМИ ОЛИВЕР ОТВОРИО РЕСТОРАН У БЕОГРАДУ Ево колике су цене

29.03.2024. 12:29 12:39
ЗА ПЕЧЕЊЕ ПРАСЕТА треба издвојити и 120 евра, а трошкови се не завршавају САМО НА томе, ПОСТОЈИ услуга за припрему печења!

Слава постаје све скупље задовољство

цене

ЗА ПЕЧЕЊЕ ПРАСЕТА треба издвојити и 120 евра, а трошкови се не завршавају САМО НА томе, ПОСТОЈИ услуга за припрему печења!

15.11.2024. 17:21 17:33