Dr. oetker НОВИТЕТИ: ФИНА МЛЕЧНА И ЦРНА ЧОКОЛАДА ЗА ЈЕЛО И КУВАЊЕ
Пред нама су чоколаде из снова!
Овом реченицом су представници компаније Др. Оеткер описали Црну и Млечну чоколаду – новитете из њиховог асортимана. Др. Оеткер Милк chocolate и Др. Оеткер Дарк chocolatе пружају незабораван чоколадни ужитак. Долазе у паковању од 150г и посебно се истичу по деликатном укусу и финој структури.
Обе чоколаде су практичне како за конзумацију, тако и за припрему омиљених чоколадних посластица и врло лако се дозирају. Млечна чоколада садржи 33% какао-делова, док је Црна чоколада посна, погодна за вегане и садржи 46% какао-делова. Раинфорест Alliance сертификат и њихов препознатљив лого на паковању гарантују да чоколаде садрже производе од какаоа добијене из одрживих извора.
„Веома смо поносни на увођење овог новитета у асортиман, за који верујемо да ће обрадовати све љубитеље чоколаде. Савршене су за јело, али и као најфинији састојак у припреми омиљених посластица за тренутке уживања. Има још толико тога што бисмо вам рекли о њима, али препуштамо вам да пробате и просудите сами“, изјавила је Далиборка Росић, директорка маркетинга у компанији Др. Оеткер Србија.
Припрема омиљених посластица постаје никада лакша, укуснија и забавнија. Можете их користити за самосталну конзумацију, за припрему омиљених филова или за прављење најлепших декорација. Богатог су укуса, божанствено се топе, одушевиће искусне у кухињи, али и све оне који тек улазе у свет припреме најукуснијих посластица.
(Промо)