Sačuvane vesti Pretraga Navigacija
Podešavanja sajta
Odaberi pismo
Odaberi grad
  • Novi Sad
  • Bačka Palanka
  • Bačka Topola
  • Bečej
  • Beograd
  • Inđija
  • Kragujevac
  • Leskovac
  • Niš
  • Pančevo
  • Ruma
  • Sombor
  • Stara Pazova
  • Subotica
  • Vršac
  • Zrenjanin

Fudbaleri Vojvodine doputovali u Belek i odradili trening oporavka

25.01.2018. 19:04 19:47
Piše:
Izvor: Dnevnik.rs

(Od našeg specijalnog izveštača)

BELEK: Fudbaleri Vojvodine doputovali su u Belek, gde će trenirati sve do 7. februara u sklopu priprema za nastavak takmičenja u Superligi Srbije. Nešto duže nego što je to bilo planirano potrajao je put do Turske, ali su oba avionska leta, od Beograda do Istanbula, a onda i od grada na Bosforu do Antalije, bila veoma prijatna, pa se članovi novosadske ekspedicije nisu posebno žalili. Usledilo je kraće putovanje autobusom do Beleka, a trener Ilija Stolica, čim su se igrači smestili u sobe, odveo ih je na teren u sklopu hotela „Titanik Deluks Golf“, gde su odradili trening oporavka.

„Iako sam planirao nešto drugačiji trening, opredelio sam se da to bude samo čist oporavak i da se momci preznoje“, rekao je Stolica.

„Ima vremena, već sutra ćemo početi s ozbiljnim radom, jer nas u subotu očekuje i prva provera u duelu sa slovačkim Slovanom iz Bratislave. Već smo mogli da primetimo da ćemo u Beleku imati optimalne uslove i na svima nama je da ih maksimalno iskoristimo.“

Crveno-bele je dočekao organizator priprema Emir Dizdarević, koji već godinama sarađuje s njima i koji je istakao da će Novosađani imati vrhunske uslove za rad, a da će on i njegov tim sve učiniti da im ispune eventualne nove zahteve.

„U subotu će Stolica i momci imati prvu utakmicu sa ekipom Slovana (od 15 časova po srpskom vremenu), potvrđeni su susreti s Mariborom (30. januara) s kojim je dogovorena utakmica dva puta po 60 minuta i Olimpijom iz Ljubljane (5. februara), a sada gledamo da u dogovoru sa stručnim štabom ugovorimo još neke susrete“, rekao je Dizdarević.


Prve zajedničke pripreme braće Zličić

Posle Sergeja i Vanje Milinkovića-Savića, Vojvodina ponovo među kandidatima za prvi tim ima dva rođena brata. Reč je o Lazaru i Milošu Zličiću, veznom igraču i napadaču, koji su izdanci nadaleko poznate omladinske škole „Ilija Pantelić“.

„Lepo je što smo obojica u konkurenciji za ekipu, a još je lepše to što smo nas dvojica sada prvi put na zajedničkim pripremama“, rekao je dve godine stariji Lazar (rođen 1997.). „Potrudićemo se da damo sve od sebe kako bismo ubedili trenera Stolicu da kvalitetom zaslužujemo mesto u timu, svesni da samo od nas i načina našeg rada zavisi hoćemo li uspeti da realizujemo želju koju imamo.“


„Bićemo na usluzi ekipi Vojvodine i želimo da i mi damo makar minimalni doprinos kako bi se što bolje spremili i vratili na pozicije koje im pripadaju u srpskom fudbalu.“

U vođstvu puta tima iz Novog Sada nalazi se potpredsednik Upravnog odbora kluba Ljubomir Apro, a s njim su i sportski direktor Saša Drakulić, kao i nekadašnje veliko igračko ime - Goran Šaula. Oni će se potruditi da stručni štab i igrači dobiju sve što im je potrebno kako bi nesmetano mogli da treniraju i u najavi su, po svemu sudeći, kvalitetne i ozbiljne pripreme.

„Produžio sam ugovor s Vošom do 2019. godine i s te  strane sam izuzetno zadovoljan“, napomenuo je jedan od iskusnijih prvotimaca crveno-belih, levi bek Nikola Antić. „Sada mi, zajedno sa saigračima, preostaje da se posvetim radu i da uđemo u željenu formu do početka prolećne polusezone. Imamo kvalitetne igrače, novajlije su se odlično uklopile i siguran sam da će predstavljati prava pojačanja za nas. Tome svakako treba dodati i vrhunski rad trenera Ilije Stolice i članova njegovog stručnog štaba, jer sam već u prvom delu pripremnog perioda imao priliku da se uverim da je zaista reč o vrhunskom stručnjaku, s jasnom vizijom onoga što želi.“

Tekst i foto: A. Predojević

Autor:
Pošaljite komentar
Vojvodina bez Kojaševića na pripremama u Turskoj

Vojvodina bez Kojaševića na pripremama u Turskoj

24.01.2018. 16:38 16:45
Nikola Antić produžio ugovor sa Vojvodinom

Nikola Antić produžio ugovor sa Vojvodinom

25.01.2018. 13:21 13:23
Fudbaleri Vojvodine od sutra na pripremama u Beleku

Fudbaleri Vojvodine od sutra na pripremama u Beleku

24.01.2018. 16:50 16:54