few clouds
12°C
21.09.2024.
Нови Сад
eur
117.062
usd
104.8191
Сачуване вести Претрага Navigacija
Подешавања сајта
Одабери писмо
Одабери град
  • Нови Сад
  • Бачка Паланка
  • Бачка Топола
  • Бечеј
  • Београд
  • Инђија
  • Крагујевац
  • Лесковац
  • Ниш
  • Панчево
  • Рума
  • Сомбор
  • Стара Пазова
  • Суботица
  • Вршац
  • Зрењанин

Фудбалери Војводине допутовали у Белек и одрадили тренинг опоравка

25.01.2018. 19:04 19:47
Пише:
Извор: Dnevnik.rs

(Од нашег специјалног извештача)

БЕЛЕК: Фудбалери Војводине допутовали су у Белек, где ће тренирати све до 7. фебруара у склопу припрема за наставак такмичења у Суперлиги Србије. Нешто дуже него што је то било планирано потрајао је пут до Турске, али су оба авионска лета, од Београда до Истанбула, а онда и од града на Босфору до Анталије, била веома пријатна, па се чланови новосадске експедиције нису посебно жалили. Уследило је краће путовање аутобусом до Белека, а тренер Илија Столица, чим су се играчи сместили у собе, одвео их је на терен у склопу хотела „Титаник Делукс Голф“, где су одрадили тренинг опоравка.

„Иако сам планирао нешто другачији тренинг, определио сам се да то буде само чист опоравак и да се момци презноје“, рекао је Столица.

„Има времена, већ сутра ћемо почети с озбиљним радом, јер нас у суботу очекује и прва провера у дуелу са словачким Слованом из Братиславе. Већ смо могли да приметимо да ћемо у Белеку имати оптималне услове и на свима нама је да их максимално искористимо.“

Црвено-беле је дочекао организатор припрема Емир Диздаревић, који већ годинама сарађује с њима и који је истакао да ће Новосађани имати врхунске услове за рад, а да ће он и његов тим све учинити да им испуне евентуалне нове захтеве.

„У суботу ће Столица и момци имати прву утакмицу са екипом Слована (од 15 часова по српском времену), потврђени су сусрети с Марибором (30. јануара) с којим је договорена утакмица два пута по 60 минута и Олимпијом из Љубљане (5. фебруара), а сада гледамо да у договору са стручним штабом уговоримо још неке сусрете“, рекао је Диздаревић.


Прве заједничке припреме браће Зличић

После Сергеја и Вање Милинковића-Савића, Војводина поново међу кандидатима за први тим има два рођена брата. Реч је о Лазару и Милошу Зличићу, везном играчу и нападачу, који су изданци надалеко познате омладинске школе „Илија Пантелић“.

„Лепо је што смо обојица у конкуренцији за екипу, а још је лепше то што смо нас двојица сада први пут на заједничким припремама“, рекао је две године старији Лазар (рођен 1997.). „Потрудићемо се да дамо све од себе како бисмо убедили тренера Столицу да квалитетом заслужујемо место у тиму, свесни да само од нас и начина нашег рада зависи хоћемо ли успети да реализујемо жељу коју имамо.“


„Бићемо на услузи екипи Војводине и желимо да и ми дамо макар минимални допринос како би се што боље спремили и вратили на позиције које им припадају у српском фудбалу.“

У вођству пута тима из Новог Сада налази се потпредседник Управног одбора клуба Љубомир Апро, а с њим су и спортски директор Саша Дракулић, као и некадашње велико играчко име - Горан Шаула. Они ће се потрудити да стручни штаб и играчи добију све што им је потребно како би несметано могли да тренирају и у најави су, по свему судећи, квалитетне и озбиљне припреме.

„Продужио сам уговор с Вошом до 2019. године и с те  стране сам изузетно задовољан“, напоменуо је један од искуснијих првотимаца црвено-белих, леви бек Никола Антић. „Сада ми, заједно са саиграчима, преостаје да се посветим раду и да уђемо у жељену форму до почетка пролећне полусезоне. Имамо квалитетне играче, новајлије су се одлично уклопиле и сигуран сам да ће представљати права појачања за нас. Томе свакако треба додати и врхунски рад тренера Илије Столице и чланова његовог стручног штаба, јер сам већ у првом делу припремног периода имао прилику да се уверим да је заиста реч о врхунском стручњаку, с јасном визијом онога што жели.“

Текст и фото: А. Предојевић

Аутор:
Пошаљите коментар
Војводина без Којашевића на припремама у Турској

Војводина без Којашевића на припремама у Турској

24.01.2018. 16:38 16:45
Никола Антић продужио уговор са Војводином

Никола Антић продужио уговор са Војводином

25.01.2018. 13:21 13:23
Фудбалери Војводине од сутра на припремама у Белеку

Фудбалери Војводине од сутра на припремама у Белеку

24.01.2018. 16:50 16:54