Sačuvane vesti Pretraga Navigacija
Podešavanja sajta
Odaberi pismo
Odaberi grad
  • Novi Sad
  • Bačka Palanka
  • Bačka Topola
  • Bečej
  • Beograd
  • Inđija
  • Kragujevac
  • Leskovac
  • Niš
  • Pančevo
  • Ruma
  • Sombor
  • Stara Pazova
  • Subotica
  • Vršac
  • Zrenjanin

NEDELJNI HOROSKOP: Blizanci imaju više POSLA ali i USPEHA, Rakovi planiraju ZAJEDNIČKI ŽIVOT, a evo koji znak ima lepu nedelju za LJUBAV

24.03.2024. 11:00 10:55
Piše:
Foto: pixabay.com / dnevnik.rs

Astrološka prognoza Aleksandre Bjeljac od 24. do 30. marta

Ovan: Radna i aktivna nedelja je pred svim pripadnicima znaka. Neki mogu razmišljati o promenama. Šta god da želite da menjate, sačekajte još nekoliko dana. Svakako finansije su dobre. Bićete lepo raspoloženi i šarmantni. Slobodni, mogući su ulasci u avanture, ozbiljnije veze i konkretna dešavanja ubrzo dolaze. Zauzeti, izbegavajte ulazak u tajne veze i razmislite o vašem odnosu. Radite na kvalitetu veze ili braka i sve će biti kako treba. Jačajte imunitet, više odmarajte.

 

Bik: Vreme je da se pokrenu određene teme i da se aktivirate po pitanju vaše karijere. Pojava osobe vezane za vašu prošlost vas može obradovati i doneti dobre vesti. Prolazne nejasnoće i nedoumice su moguće, ne brinite finansije su dobre i bićete zadovoljni. Lepa dešavanja u ljubavi. Zanimljiva poznanstva su aspektovana. Ženska populacija može ući u tajnu vezu. Razmislite pre nego donesete bitne odluke. Zauzeti, bez bitnih promena. Vi ste konačno stabilno.Pojava hroničnih tegoba.

 

Blizanci: Dinamična nedelja. Dosta posla, ali i uspeha. Obratite pažnju na komunikaciju sa saradnicima. Zarada je dobra, samo budite oprezni potrošnjom. Takođe, nemojte da pozajmljujete novac nikome. Nije nedelja za ulazak u nove emotivne veze, ali zanimljiva druženja i ostvarenje želja vam tek predstoje u narednom periodu. Moguće simpatije sa osobom vezanom za radno okruženje. Zauzeti će doživeti predivne trenutke. Kada je zdravlje u pitanju, postoji mogućnost upale sinusa.

 

Rak: Odlična nedelja u kojoj ćete biti aktivni, ali budite oprezni jer se može javiti umor. Poslušajte svoje telo i napravite odmor ako osećate da vam je to potrebno. Neki mogu očekivati nagradu za trud i rad. Ako očekujete glas vezan za posao, možete biti prijatno iznenađeni. Može vas obradovati jedan prijatan susret. Zauzeti, planiranje zajedničkog života ili odlazak na zanimljivo putovanje je aspektovano u ovoj sedmici. Pad imuniteta i mogući problemi sa digestivnim traktom.

 

Lav: Finansije se popravljaju, pa ćete moći konačno malo da odahnete i sebi pružite spokoj. Dolazi jedan povoljan period i otvaraju se nove mogućnosti za sve one koji se bave trgovinom, saobraćajem i uopšte transportom. Ostvarićete svoje želje, ali uz jedan uslov - samo ostanite strpljivi. Mogućnost ulaska u avanture za sve slobodne pripadnike znaka. Zauzeti, partner može imati manjih poteškoća na poslu. Bilo bi zgodno da pokažete malo više razumevanja. Dobro se osećate.

 

Devica: Pokretanje nove saradnje sa osobom s kojom ste već poslovali u prošlosti. Izbegavajte nesuglasice ako do njih dođe i ovoga puta odigrajte mudrije i igrajte na sigurno! Svakako je zanimljiva nedelja pred vama, pogotovo kada je ljubav u pitanju. Otvoreno vam je polje značajnih promena, pa uočite šta vam univerzum poručuje. Nekome se vraća osoba vezana za prošlost, dok drugima predstoji bitno poznanstvo na veoma prometnom mestu. Zauzeti, radite na odnosu. Bez većih tegoba.

 

 

Vaga: Pozitivna dešavanja na poslovnom planu, ali i preispitivanje i vraćanje u prošlost. Krajem nedelje, ako je bilo problema i nejasnoća na radnom mestu, situacija se popravlja. U ljubavi zauzetima predstoje lepi događaji. Partner može biti malo nervozniji, pa nađite neki zajednički izduvni ventil i budite mu podrška. Slobodni, neko iz radnog okruženja priželjkuje vašu pažnju. Moguće je da ste s tom osobom već flertovali. Može doći do manjih problema sa urinarnim traktom.

 

Škorpija: Ova nedelja vam prija na mnogim poljima. Na poslu lepe promene i novine koje vam idu u prilog. Ako i dođe do manjih nesuglasica i nerazumevanja, sve brzo prolazi jer će neko stati na stranu pravde i shvatiti da ste vi u pravu. Lepa nedelja za ljubav. Ako niste do sada, vreme je da promenite pogled na emotivni život. Nekima sledi proširenje porodice, drugima izlasci i druženja. Ako ste slobodni, moguć ulazak u vezu. Manje opterećenje psihičko i prolazne glavobolje su moguće.

 

Strelac: Odlična nedelja u kojoj rešavate sa lakoćom dosta toga. Svi koji se bave kreativnim poslovima imaće uspeha. Mnogi projekti mogu sada biti naplaćeni, samo se pridržavajte rokova i to zahtevajte i od onih sa kojima sarađujete. Planovi se ubrzo realizuju svima koji su započeli neke poslove krajem prošle godine. Nije period za nove emotivne veze. Druženja i flerta će biti, to svakako. Zauzeti, bolji odnos sada postaje, ako je bilo zahlađenja. Mogući bolovi u vratnom delu kičme.

 

Jarac: Uslediće promene koje će vas obradovati, kada je posao u pitanju. Nešto na šta ste čekali, a što je zavisilo od starije muške osove, sada polako ide ka realizaciji. Ostanite uporni i dosledni i videćete, vredelo je čekati. Finansije dobre. Moguća nenadana ulaganja. Slobodni, razmišljanja o prošlosti su aspektovana i pojava zanimljive osobe. Zauzeti, planiranje dalje budućnosti i potomstva, eventualno nekog slavlja. Mogući problemi sa alergijama i pojava hroničnih tegoba.

 

Vodolija: Dosta toga se pokreće na poslu, jer ste bili pod blokadama i nekim lažnim obećanjima. Sada se kroz poslovni segment života proteže uspeh i dodatno zadovoljstvo. Nagrada koju zaslužujete je na pragu. Ispunjenost i slobodnim i zauzetim pripadnicima znaka u ovoj sedmici. Prosto će univerzum slati baš ono što vam je potrebno, samo je važno da to uočite i prihvatite. Oscilacije u krvnom pritisku ako imate takvih problema. Takođe, savet je da, ako osetite bilo koje tegobe, odete lekaru.

 

Ribe: Dolazi vaše vreme kada ćete shvatiti da je svaki uloženi napor dobio smisao i dobio priznanje. Drugi će napokon shvatiti koliko se zalažete i značiće vam pohvale. Moguće manji priliv novca, ali za vas značajan. Neko vam pokreće emocije, ako ste slobodni. To je osoba koja je na neki način često prisutna u vašem okruženju. Često je srećete. Zauzeti, pozitivan stav i stabilan odnos sa partnerom. Nemojte ništa kriti od voljene osobe i igrajte fer i pošteno. Oprez na ishranu.

 

IG: @tvoja_natalna_karta

 

Autor:
Pošaljite komentar