few clouds
14°C
05.10.2024.
Нови Сад
eur
117.0125
usd
106.1049
Сачуване вести Претрага Navigacija
Подешавања сајта
Одабери писмо
Одабери град
  • Нови Сад
  • Бачка Паланка
  • Бачка Топола
  • Бечеј
  • Београд
  • Инђија
  • Крагујевац
  • Лесковац
  • Ниш
  • Панчево
  • Рума
  • Сомбор
  • Стара Пазова
  • Суботица
  • Вршац
  • Зрењанин

НЕДЕЉНИ ХОРОСКОП: Близанци имају више ПОСЛА али и УСПЕХА, Ракови планирају ЗАЈЕДНИЧКИ ЖИВОТ, а ево који знак има лепу недељу за ЉУБАВ

24.03.2024. 11:00 10:55
Пише:
Фото: pixabay.com / dnevnik.rs

Астролошка прогноза Александре Бјељац од 24. до 30. марта

Ован: Радна и активна недеља је пред свим припадницима знака. Неки могу размишљати о променама. Шта год да желите да мењате, сачекајте још неколико дана. Свакако финансије су добре. Бићете лепо расположени и шармантни. Слободни, могући су уласци у авантуре, озбиљније везе и конкретна дешавања убрзо долазе. Заузети, избегавајте улазак у тајне везе и размислите о вашем односу. Радите на квалитету везе или брака и све ће бити како треба. Јачајте имунитет, више одмарајте.

 

Бик: Време је да се покрену одређене теме и да се активирате по питању ваше каријере. Појава особе везане за вашу прошлост вас може обрадовати и донети добре вести. Пролазне нејасноће и недоумице су могуће, не брините финансије су добре и бићете задовољни. Лепа дешавања у љубави. Занимљива познанства су аспектована. Женска популација може ући у тајну везу. Размислите пре него донесете битне одлуке. Заузети, без битних промена. Ви сте коначно стабилно.Појава хроничних тегоба.

 

Близанци: Динамична недеља. Доста посла, али и успеха. Обратите пажњу на комуникацију са сарадницима. Зарада је добра, само будите опрезни потрошњом. Такође, немојте да позајмљујете новац никоме. Није недеља за улазак у нове емотивне везе, али занимљива дружења и остварење жеља вам тек предстоје у наредном периоду. Могуће симпатије са особом везаном за радно окружење. Заузети ће доживети предивне тренутке. Када је здравље у питању, постоји могућност упале синуса.

 

Рак: Одлична недеља у којој ћете бити активни, али будите опрезни јер се може јавити умор. Послушајте своје тело и направите одмор ако осећате да вам је то потребно. Неки могу очекивати награду за труд и рад. Ако очекујете глас везан за посао, можете бити пријатно изненађени. Може вас обрадовати један пријатан сусрет. Заузети, планирање заједничког живота или одлазак на занимљиво путовање је аспектовано у овој седмици. Пад имунитета и могући проблеми са дигестивним трактом.

 

Лав: Финансије се поправљају, па ћете моћи коначно мало да одахнете и себи пружите спокој. Долази један повољан период и отварају се нове могућности за све оне који се баве трговином, саобраћајем и уопште транспортом. Остварићете своје жеље, али уз један услов - само останите стрпљиви. Могућност уласка у авантуре за све слободне припаднике знака. Заузети, партнер може имати мањих потешкоћа на послу. Било би згодно да покажете мало више разумевања. Добро се осећате.

 

Девица: Покретање нове сарадње са особом с којом сте већ пословали у прошлости. Избегавајте несугласице ако до њих дође и овога пута одиграјте мудрије и играјте на сигурно! Свакако је занимљива недеља пред вама, поготово када је љубав у питању. Отворено вам је поље значајних промена, па уочите шта вам универзум поручује. Некоме се враћа особа везана за прошлост, док другима предстоји битно познанство на веома прометном месту. Заузети, радите на односу. Без већих тегоба.

 

 

Вага: Позитивна дешавања на пословном плану, али и преиспитивање и враћање у прошлост. Крајем недеље, ако је било проблема и нејасноћа на радном месту, ситуација се поправља. У љубави заузетима предстоје лепи догађаји. Партнер може бити мало нервознији, па нађите неки заједнички издувни вентил и будите му подршка. Слободни, неко из радног окружења прижељкује вашу пажњу. Могуће је да сте с том особом већ флертовали. Може доћи до мањих проблема са уринарним трактом.

 

Шкорпија: Ова недеља вам прија на многим пољима. На послу лепе промене и новине које вам иду у прилог. Ако и дође до мањих несугласица и неразумевања, све брзо пролази јер ће неко стати на страну правде и схватити да сте ви у праву. Лепа недеља за љубав. Ако нисте до сада, време је да промените поглед на емотивни живот. Некима следи проширење породице, другима изласци и дружења. Ако сте слободни, могућ улазак у везу. Мање оптерећење психичко и пролазне главобоље су могуће.

 

Стрелац: Одлична недеља у којој решавате са лакоћом доста тога. Сви који се баве креативним пословима имаће успеха. Многи пројекти могу сада бити наплаћени, само се придржавајте рокова и то захтевајте и од оних са којима сарађујете. Планови се убрзо реализују свима који су започели неке послове крајем прошле године. Није период за нове емотивне везе. Дружења и флерта ће бити, то свакако. Заузети, бољи однос сада постаје, ако је било захлађења. Могући болови у вратном делу кичме.

 

Јарац: Уследиће промене које ће вас обрадовати, када је посао у питању. Нешто на шта сте чекали, а што је зависило од старије мушке осове, сада полако иде ка реализацији. Останите упорни и доследни и видећете, вредело је чекати. Финансије добре. Могућа ненадана улагања. Слободни, размишљања о прошлости су аспектована и појава занимљиве особе. Заузети, планирање даље будућности и потомства, евентуално неког славља. Могући проблеми са алергијама и појава хроничних тегоба.

 

Водолија: Доста тога се покреће на послу, јер сте били под блокадама и неким лажним обећањима. Сада се кроз пословни сегмент живота протеже успех и додатно задовољство. Награда коју заслужујете је на прагу. Испуњеност и слободним и заузетим припадницима знака у овој седмици. Просто ће универзум слати баш оно што вам је потребно, само је важно да то уочите и прихватите. Осцилације у крвном притиску ако имате таквих проблема. Такође, савет је да, ако осетите било које тегобе, одете лекару.

 

Рибе: Долази ваше време када ћете схватити да је сваки уложени напор добио смисао и добио признање. Други ће напокон схватити колико се залажете и значиће вам похвале. Могуће мањи прилив новца, али за вас значајан. Неко вам покреће емоције, ако сте слободни. То је особа која је на неки начин често присутна у вашем окружењу. Често је срећете. Заузети, позитиван став и стабилан однос са партнером. Немојте ништа крити од вољене особе и играјте фер и поштено. Опрез на исхрану.

 

ИГ: @tvoja_natalna_karta

 

Аутор:
Пошаљите коментар