Sačuvane vesti Pretraga Navigacija
Podešavanja sajta
Odaberi pismo
Odaberi grad
  • Novi Sad
  • Bačka Palanka
  • Bačka Topola
  • Bečej
  • Beograd
  • Inđija
  • Kragujevac
  • Leskovac
  • Niš
  • Pančevo
  • Ruma
  • Sombor
  • Stara Pazova
  • Subotica
  • Vršac
  • Zrenjanin

RIBLJI ĆEVAPI RAJ ZA NEPCE Ovom specijalitetu teško ćete odoleti!

22.04.2025. 21:45 21:51
Piše:
Izvor:
Alo.rs
риба
Foto: pexels/Ilustracija

U ovom specijalitetu ćete sigurno uživati, a možete dodati sos ili prilog po želji.

Potrebno je:

300 g fileta oslića

25 g prosa

50 ml vode

na vrh kašičice belog luka u prahu

na vrh kašičice soli

na vrh kašičice bibera

1/2 veze peršuna

prezle

ulje

Priprema:

Prelijte proso sa duplo većom količinom vode. Kuvajte 10 minuta  na srednjoj temperaturi, nakon vrenja. Onda sklonite i ostavite 10 minuta da nabubri. Sipajte vode po potrebi. Filete ribe usitnite viljuškom. U blender stavite filete ribe, proso, začine i prezle, pa blendajte dok ne dobijete gustu smesu. Rukama oblikujte ćevape, pa ih pržite na vrelom ulju, dok ne porumene. Ostavite na ubrusu da se ocede od viška masnoće.

Izvor:
Alo.rs
Piše:
Pošaljite komentar
Evo kako u Americi živi NIKOLA JOKIĆ KUĆA U BOGATAŠKOM KRAJU, ĆEVAPI NA TERASI

Evo kako u Americi živi NIKOLA JOKIĆ KUĆA U BOGATAŠKOM KRAJU, ĆEVAPI NA TERASI

11.12.2023. 08:40 08:52