OTKRIJTE ČARI MEDITERANSKE KUHINJE I TEHNIKE PRIPREMANJA RIBLJIH SPECIJALITETA Sheraton Cooking Clas 26. septembru
Pridružite nam se na Cooking Class-u 26. septembra od 19.00 sati u restoranu hotela Sheraton (Polgara Andraša 1 u Novom Sadu) na nezaboravnom kulinarskom putovanju.
Okusite vrhunsko iskustvo kuvanja, istražite sve čari mediteranske kuhinje i savladajte tehnike pripremanja ribljih specijaliteta - pozivaju iz poznatog hotela.
Uz šefa kuhinje restorana u Sheraton-u u Bojana Kovačevića, naučićete tajne savršenog filetiranja i tehnike termičke obrade brancina, jedne od najkvalitetnijih morskih riba, a tu je i degustacija specijaliteta kao kruna večeri.
Na meniju su tartar od brancina sa tartufima, brancin u svom najboljem izdanju, bogat švedski sto sa prilozima i salatama, uz neograničenu degustaciju vrhunskog vina iz vinarije Erdevik i večeru uz druženje.
Cena za učešće u Cooking Class-u iznosi 3.400 dinara, a broj mesta je ograničen. Stoga iz Sheraton-u pozivaju zaiteresovane da rezervišu svoje mesto i postanite deo kulinarske magije, a telefon za sve informacije je 064/8477-446.
- Osim što ćete biti u prilici da steknete nova znanja, "Sheraton Cooking class" je prilika za druženje, stvaranje nezaboravnih trenutaka, razmenu iskustava i uživanje u eksluzivnom ambijentu našeg hotela - ističu iz "Sheratona".
Promo