ОТКРИЈТЕ ЧАРИ МЕДИТЕРАНСКЕ КУХИЊЕ И ТЕХНИКЕ ПРИПРЕМАЊА РИБЉИХ СПЕЦИЈАЛИТЕТА Sheraton Cooking Clas 26. септембру
Придружите нам се на Cooking Class-u 26. септембра од 19.00 сати у ресторану хотела Sheraton (Полгара Андраша 1 у Новом Саду) на незаборавном кулинарском путовању.
Окусите врхунско искуство кувања, истражите све чари медитеранске кухиње и савладајте технике припремања рибљих специјалитета - позивају из познатог хотела.
Уз шефа кухиње ресторана у Sheraton-у у Бојана Ковaчевића, научићете тајне савршеног филетирања и технике термичке обраде бранцина, једне од најквалитетнијих морских риба, а ту је и дегустација специјалитета као круна вечери.
На менију су тартар од бранцина са тартуфима, бранцин у свом најбољем издању, богат шведски сто са прилозима и салатама, уз неограничену дегустацију врхунског вина из винарије Ердевик и вечеру уз дружење.
Цена за учешће у Cooking Class-u износи 3.400 динара, а број места је ограничен. Стога из Sheraton-у позивају заитересоване да резервишу своје место и постаните део кулинарске магије, а телефон за све информације је 064/8477-446.
- Осим што ћете бити у прилици да стекнете нова знања, "Sheraton Cooking class" је прилика за дружење, стварање незаборавних тренутака, размену искустава и уживање у екслузивном амбијенту нашег хотела - истичу из "Sheratona".
Промо