Sačuvane vesti Pretraga Navigacija
Podešavanja sajta
Odaberi pismo
Odaberi grad
  • Novi Sad
  • Bačka Palanka
  • Bačka Topola
  • Bečej
  • Beograd
  • Inđija
  • Kragujevac
  • Leskovac
  • Niš
  • Pančevo
  • Ruma
  • Sombor
  • Stara Pazova
  • Subotica
  • Vršac
  • Zrenjanin

Recept dana: Brzinske perece sa sirom

19.10.2017. 17:16 17:20
Piše:
Foto: pixabay.com

Ove ukusne perece možete da napravite za manje od pola sata ako koristite gotovo testo za picu, odnosno, kada nemate vremena da ga sami umesite.

Sastojci:

- 400 g testa za picu,

- 400 g mocarele,

- 3 kašike putera,

- 3 belog luka,

- 200 g parmezana

Priprema:

1. Gotovo testo za picu razvaljati u pravougaonik, pa zatim iseći na osam jednakih trakica.

2. Razvući trakice što je više moguće, a u sredinu staviti naribanu mocarelu, pa preklopiti stranice testom.

3. Od testa smotati perece, pa ih poređati na papir za pečenje.

4.  Spoljni dio peraca premazati otopljenim puterom u koji ste dodali malo naseckanog belog luka, a zatim preko svega staviti naribani parmezan.

5. Perece staviti da se peku u rernu prethodno zagrejanu na 200 stepeni.

6. Peći oko 20 minuta.

Piše:
Pošaljite komentar
Recept dana: Pica na meksički način

Recept dana: Pica na meksički način

13.10.2017. 11:25 11:30
Recept dana: Pileći batačići sa senfom

Recept dana: Pileći batačići sa senfom

05.10.2017. 16:21 16:27