Recept dana: Brzinske perece sa sirom
19.10.2017.
17:16
17:20
Komentari (0)
Ove ukusne perece možete da napravite za manje od pola sata ako koristite gotovo testo za picu, odnosno, kada nemate vremena da ga sami umesite.
Sastojci:
- 400 g testa za picu,
- 400 g mocarele,
- 3 kašike putera,
- 3 belog luka,
- 200 g parmezana
Priprema:
1. Gotovo testo za picu razvaljati u pravougaonik, pa zatim iseći na osam jednakih trakica.
2. Razvući trakice što je više moguće, a u sredinu staviti naribanu mocarelu, pa preklopiti stranice testom.
3. Od testa smotati perece, pa ih poređati na papir za pečenje.
4. Spoljni dio peraca premazati otopljenim puterom u koji ste dodali malo naseckanog belog luka, a zatim preko svega staviti naribani parmezan.
5. Perece staviti da se peku u rernu prethodno zagrejanu na 200 stepeni.
6. Peći oko 20 minuta.