евро 2024 у фудбалу

Спорт / Фудбал (ВИДЕО) ПОГЛЕДАЈТЕ СНИМАК КАКО РЕДАРИ БРУТАЛНО ТУКУ НАВИЈАЧА НА ЕП У НЕМАЧКОЈ Полиција је покренула истрагу
Полиција у Франкфурту покренула је истрагу поводом снимка на коме се види да припадници обезбеђења ударају једног навијача песницама и ногама током меча између Португала и Словеније у осмини финала Европског првенства, преноси АП.
Спорт / Фудбал ЕНГЛЕСКА ЋЕ ДЕФИНИТИВНО ДА БУДЕ БОЉА Јирген Клоп: Шпаније може да освоји Европско првенство
ЛОНДОН: Некадашњи менаџер Ливерпула Јирген Клоп изјавио је да је Шпанија фаворит за освајање титуле на Европском фудбалском првенству у Немачкој, преноси данас Дејли мејл.
Спорт / Фудбал АУСТРИЈАНЦИ НИСУ ИМАЛИ СРЕЋЕ Рангник: Не могу да верујем да смо елиминисани са ЕП
ЛАЈПЦИГ: Селектор фудбалске репрезентације Аустрије Ралф Рангник изјавио је да је разочаран елиминацијом у осмини финала Европског првенства, али је додао да је поносан на играче, преносе немачки медији.
Спорт / Фудбал ВЕЛИКИ УСПЕХ ЗА ТУРСКУ Монтела: Показали смо тимски дух, веома сам срећан због играча и навијача
Монтела је показао како се води тим...
Спорт / Фудбал РАДИЛИ БИ СВЕ ОНО ШТО НИСУ ВОЛЕЛИ ДА СЕ РАДИ ЊИМА Дејо брани Пиксија: Да сам био на Пиксијевом месту вратио бих Тадића кући
Каже Дејо, који би играо и са једном ногом, а да ли је волео клупу...
Video
Спорт / Фудбал ХОЛАНДИЈА ЈЕ У ЧЕТВРТФИНАЛУ! "Лале" рутински надиграле Румуне и прошле међу осам најбољих у Европи (ВИДЕО)
Холандија је била много бољи тим и заслужено је изборила пласман у четвртфинале овогодишњег Европског првенства у Немачкој.
Спорт / Фудбал СРБИЈА ЗАВРШИЛА НА 20. МЕСТУ НА ЕВРОПСКОМ ПРВЕНСТВУ: Само четири селекције су горе од нас
Фудбалска репрезентација Србије поново је на неславан начин окончала учешће на великом такмичењу, испадањем са Европског првенства у Немачкој као последњепласирани тим у групи Ц са два бода.
Спорт / Фудбал  ХРВАТИ НАЈГОРЕ ПРОШЛИ НА ЕУРО: Прате их Албанци и Срби
Европска кућа фудбала зарадила је 1.273.375 евра од наплате казни током групне фазе Европског првенства.
PhotoVideo
Спорт / Фудбал ПОСЛЕ ВЕЛИКЕ ДРАМЕ И ПЕНАЛ РУЛЕТА ПОРТУГАЛЦИ ИПАК У ЧЕРТВРТФИНАЛУ: Диого Коста одбранио три једанаестерца (ФОТО И ВИДЕО)
После праве драме и опенал рулета селекција Португалије успела је да елиминише срчане Словенце, који су се 120 минута сјајно брани, а пет минута пре краја другог продужетка могли су и да постигну гол, међутим, Шешко није искористио зицер.
Video
Спорт / Фудбал ФРАНЦУЗИ УЗ ДОСТА СРЕЋЕ ДО ЧЕТВРТФИНАЛА: Вертонген трагичар (ВИДЕО)
Фудбалери Француске савладали су Белгију минималним резултатом и пласирали се у четвртфинале Европског првенства у Немачкој.
EUR/RSD 117.0324
Најновије вести